wat is jouw FF7 Character?

even leuk voor de final fantasy fans onder jullie.(Y) (benk zelf ook hoor)(cool)

Mogelijke uitkomsten

Cloud Strife (6 x uitgekomen)

Soms ben je wat verlegen. En kom je mysterieus over, omdat niemand je achtergrond kent. Maar als het erop aan komt ben je moedig en sterk. Je bespeelt het liefst de tweede viool en laat anderen in de spotlights staan. Vrienden hebben echt wat aan jou! Je bent te vertrouwen en gaat voor ze door het vuur.

Zack Fair (7 x uitgekomen)

Je bent druk, energierijk. Maar vinden sommige mensen jou nou te druk? Het kan jou niet schelen, jij doet je ding en als anderen daar moeite mee hebben is dat hun probleem. Voor sommige mensen ben je zorgzaam, maar laat dit niet graag merken. Je bent stoer en zo sterk als ijzer. Jij dopt je eigen boontjes wel! Je aanvaard dan ook niet snel hulp van anderen, misschien, moet je dat eens vaker doen!? Je bent een echte vriend, maar als mensen het verpesten, hebben ze hun kansen verspeelt!

Tifa Lockheart (1 x uitgekomen)

Je hebt een hart van goud. En doet er alles aan om andere mensen te helpen. Maar je laat niet over je heen lopen. Als iemand met jou dolt, kan deze persoon het schudden. Je houd niet van wraak, maar laat niet de spot met je drijven. Je hebt vrienden, die je al erg lang kent. Om hem geef je veel. Jou uiterlijk is voor jou niet belangrijk ondanks dat je er goed uitziet. Het gaat jou erom hoe het innerlijk van een persoon is. Je bent kalm en ordelijk, maar houd wel van personen met een beetje humor!

Kadaj (9 x uitgekomen)

Je bent een leider. Jij neemt het leiderschap en op de één of andere manier volgt iedereen je. Nou ja iedereen... Degenen die het niet doen, moeten het zelf maar weten. Vaak heb je een grote mond en deinst nergens voor terug. Maar ondanks dat je een grote mond hebt, klets je niet uit je nek. Je weet waar je het over hebt! Je bent slim, erg slim. En dan bedoelen we niet uit boeken leren, maar je instinct en trucjes hebben jou door het leven gesleurd. Uiteindelijk ben je daardoor deze persoon geworden en komen die kenmerken je nog steeds van pas. Ondanks alles, heb je ook een erg zachtaardige kant, iets kinderlijks, niet op de slechte manier. Sommigen vinden je een beetje vreemd. Maar je doet toch gewoon je ding? toch?

Aerith Gainsborough (7 x uitgekomen)

Je bent een rustig, begripvol en lief persoon. Vrienden vertrouwen erg op jou en zullen dat vertrouwen dan ook nooit schaden. Iedereen raakt gecharmeerd van jou. Je bent wijs en neemt altijd de juiste beslissingen. Nou ja, meestal, als dit niet het geval is, los je dat snel weer op. Je bent een open persoon die mensen toe laat in je leven. Jij bent puur jezelf, en daar hebben velen bewondering voor. Toch ben je niet iemand die zijn hele privéleven op straat gooit, maar als je ernaar gevraagd word dan vertel je het zoals het is. Je kunt dingen erg goed objectief bekijken en oordelen. Als iemand ergens mee zit, stel jij deze gerust.

sephiroth (2 x uitgekomen)

Kil en koud zijn de woorden die bij jou passen. Je geeft niet om anderen of wat zij denken. Jij bent de baas! Althans dat denk je. Mensen die je niet bevallen, schop je aan de kant. Waar komt die kilheid vandaan? Zijn het eigenlijk niet woedende vlammen? De hele wereld heeft je laten vallen en nu heb je geleerd, dat de enige die jou kan helpen en voor je op kan komen jij zelf bent. Jij doet alles op eigen houtje en over wie je heen walst maakt jou niet uit, dat is hun probleem. Toch van binnen weet je dat dit niets verbeterd en dat je zult verliezen. Onthoud: het recht zal altijd zegevieren!

Yuffie Kisaragi (1 x uitgekomen)

Goed je bent dan wat klungelig en soms niet de slimste. Maar je red je prima. Je helpt anderen, dat dat goed is voor die anderen, maakt jou niet uit, maar jij bent de held! En dat voelt goed niet waar? Jij bepaalt je eigen koers en stevent daar recht op af! Misschien moet je meer gaan geloven in wat je doet, dan voelt het echt goed en niet gewoon om de beste, liefste of knapste te zijn. Vrienden hebben altijd lol met jouw. Je bent speels en lijkt soms meer op het andere geslacht! Diep van binnen ben je toch een echt meisjes, meisje. Serieus komt niet voor in je woordenschat en dat leugentje om bestwil, kan ook geen kwaad, toch? Soms wel en dan heb je er oprecht spijt van! Jouw zelfverzekerdheid kent ongekende grenzen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Wolfwood

    Yuffie... ofzo :3

    5 jaar geleden
  • Marly2801

    Aerith Gainsborough:P klopt wel

    1 decennium geleden
  • NessieCullen

    Aerith Gainsborough (H)
    dat klinkt duits ofzo ^-^

    1 decennium geleden
  • Hyonyeo

    Kadaj.:9~:9~

    1 decennium geleden
  • Soosiej

    Cloud Strife.

    Soms ben je wat verlegen. En kom je mysterieus over, omdat niemand je achtergrond kent. Maar als het erop aan komt ben je moedig en sterk. Je bespeelt het liefst de tweede viool en laat anderen in de spotlights staan. Vrienden hebben echt wat aan jou! Je bent te vertrouwen en gaat voor ze door het vuur.


    Okee, dat wist ik niet van mezelf xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?