een draken aard

ben je benieuwd naar wat voor draak je zou kunnen zijn, probeer dan deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

wyvern (19 x uitgekomen)

de wyvern heeft maar twee poten en die zijn ijzersterk. zijn prooien bestaan uit olifanten en nijlpaarden. hij heeft in plaats van voor poten twee grote vleugels. hij mag dan wel log zijn, maar hij is een van de sterkste draken, dus je kan jezelf wel prijzen hoe sterk je bent.

aziatische long (4 x uitgekomen)

de aziatische long heeft een grotere kop dan de normale draak. ze zijn slimmer en heel lang. je zult ze vaak in japan tegen komen. maar je kan ook in de spiegel kijken, want jij bent de koningklijke aziatische long.

waterdraak (3 x uitgekomen)

de water draak is een zeer gevaarlijke draak. vele schepen worden door deze wezens neergehaalt. en de bemanning word nooit terug gevonden. niemand durft bij je in de buurt te komen... daarom zijn deze draken een van de zeldzaamste soorten, want ze ijn het minst gezien... en hoe voelt het om een van de zeldsaamste soorten te zijn?

nachtdraak (33 x uitgekomen)

de mooie draak van de nacht. de koning der nachtdieren. ze lopen vaak s'nachts rond opzoek naar voedsel. ze lopen geruisloos zodat niemand ze opmerkt, maar ze worden nooit opgemerkt want ze zijn indentiek aan de nacht. en als je ze s'nachts ziet je hoeft niks te vrezen ze zijn zo mak als een lam:)...ben jij dat ook?

aarde draak (19 x uitgekomen)

de aarde draak, ook wel de beschermer van de aarde genoemd. deze draak is een en al bloei. hij zorgt voor alles wat leeft en bloeit. hij is meestal te vinden in het bos, want daar is het meeste te vinde wat groeit en bloeit... ben jij ook zo een met de natuur?

vuur draak (10 x uitgekomen)

de vuurdraak is een van de draken die kunnen vuur spuwen. ze zijn zelfs een an al vuur. ze zijn gauw kwaad, maar meestal merk je er niks van, want ze blijven altijd op de zelfde plek. ze wonen het liefst dicht in de buurt van de vulkaan...ben jij ook z'n heethoofd?

evil dragon (17 x uitgekomen)

de draak van alles wat slecht is. is dol op de nacht en de bloedmaan. hij heeft vele doden op zijn geweten, maar wat boeit dat hij is een en al slecht. hij houd van ruzie maken vooral met de draak van het licht. niemand wil hem tegenkomen en als je hem tegenkomt toont hij geen genade...ben je echt zo genadeloos of is er nog hoop?

draak van het licht (74 x uitgekomen)

de draak van het licht zo fel en barst van goedheid. hij is draak van beterschap en geeft veel om liefde. in zijn eeuwige oorlog met de evildragon verliest hij nooit hoop... je bent echt hoopvol en het goede zelf:)

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • PotterHead4ever

    Evil...... (6)

    9 jaar geleden
  • Annabeth01

    licht helemaal juist

    1 decennium geleden
  • xhihix

    Water draak(dance)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(lol)(lol)(lol)(dance)(dance)(dance)(dance)(cool)(cool)(cool)(dance)(dance)(dance)
    Klopt eigenlijk wel een beetje.

    1 decennium geleden
  • Larafin

    Aarde draak.
    Neh, I am Fire, I am Death.

    1 decennium geleden
  • MagicDiamond

    Draak van licht!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?