Welke daemon past bij jou? (The Golden Compass)

Iedereen die The Golden Compass heeft gezien, of de serie Het Gouden Kompas heeft gelezen, begrijpt waarschijnlijk wel wat een daemon is. Voor degenen die het niet kennen:
Je daemon is je ziel, je diepe innerlijke ik. Je daemon ziet er uit als een dier en als kind kan die daemon van gedaante veranderen, maar zodra je ouder wordt krijgt de daemon één vaste vorm.
Test hier welke daemon bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Vlinder (266 x uitgekomen)

Jouw daemon is een prachtige vlinder!
Kenmerken van jou zijn:
Vrolijk, optimist, naïef en open.
Mensen worden vrolijk van je, maar je hebt te veel vertrouwen in mensen. En soms kan dat tegenvallen. Je bent altijd het zonnetje in huis!
Het is geweldig dat je zo'n vrolijke persoonlijkheid hebt, maar probeer niet iederéén te vertrouwen, je kunt namelijk niet iedereen vertrouwen en het is erg vervelend als iemand je vertrouwen beschadigd.

Lynx (233 x uitgekomen)

Jouw daemon is een lynx!
Kenmerken van jou zijn:
Dapper, bijzonder, gesloten, doorzetter.
Jij bent een echte vechter; je geeft niet zomaar op. Je bent wel gesloten, en houdt mensen het liefste een beetje op afstand. Maar van binnen heb je een sterke persoonlijkheid, al lijk je van buiten een beetje verlegen.
Het is niet erg als er mensen zijn die dicht bij je staan, het is erg fijn als er mensen zijn die je echt begrijpen. Je mag daarom best wat meer initiatief nemen met vrienden maken.

Muis (86 x uitgekomen)

Jouw daemon is een muis!
Kenmerken van jou zijn:
Stil, verlegen, gesloten, teruggetrokken.
Je bent erg verlegen en gesloten en je bent het liefste alleen. Je bent bang dat mensen je niet aardig vinden, om dat te voorkomen houdt je die mensen op afstand.
Je mag best wel wat meer van je laten zien, niemand houdt je tegen!

Doodshoofdaapje (145 x uitgekomen)

Jouw daemon is een speels doodhoofdsaapje!
Kenmerken van jou zijn:
Speels, vrolijk, sportief, handig.
Je kunt je goed bewegen en je bent erg goed in allerlei sporten. Ook ben je erg goed in de leiding nemen. Je gedraagt je een beetje kinderlijk (dat bedoel ik niet verkeerd!) en geniet met volle teugen van het leven.
Het is goed dat je zo van het leven geniet, maar er zijn ook dingen die écht gedaan moeten worden, zoals school. Doe daar wat meer je best voor en je zult zien dat je genoeg tijd hebt om van het leven te genieten.

Hond (46 x uitgekomen)

Jouw daemon is een hond!
Kenmerken van jou zijn:
Trouw, meegaand, onderdanig.
Je vindt het fijn als mensen tegen je zeggen wat je moet doen, omdat je dat zelf nooit zo goed weet. Je kunt moeilijk keuzes maken en vindt het daarom fijner als iemand anders dat voor je doet.
Het is beter om zelf je beslissingen te nemen, anders kan het later erg tegenvallen! Wees niet bang om zelf keuzes te maken, want daar kun je juist van leren. Luister eens wat meer naar jezelf!

Leeuw (29 x uitgekomen)

Jouw daemon is een leeuw!
Kenmerken van jou zijn:
Dominant, grote mond, trots en een beetje lui.
Je hebt een erg grote mond en je overschreeuwd anderen en geeft ze bevelen, je bent zelf een beetje lui. Je bent erg zelfverzekerd.
Natuurlijk is het fijn dat er mensen voor je klaarstaan, maar denk ook eens aan een ander! Doordat je de rest overschreeuwd, kunnen onzekere mensen zich niet goed uiten en worden ze nog meer onzeker. Doe ook eens iets aardigs terug.

Huiskat (57 x uitgekomen)

Jouw daemon is een huiskat!
Kenmerken van jou zijn:
Impulsief, eigenwijs/eigenzinnig, koppig.
"Ik kan het zelf wel!" Zijn woorden die jij vaakt zegt. Je houdt er niet van als mensen je helpen, omdat je niet afhankelijk van anderen wilt zijn. Je gaat snel op impulsen af, zonder er eerst over na te denken, maar je komt altijd weer op je pootjes terecht.
Probeer wat minder koppig te zijn en laat je wat vaker helpen, je zult zien dat je ook hulp van anderen nodig hebt en dat je het niet altijd in je eentje redt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (88)

  • myrt3

    lynx klopt wel, maar mijn echte levens motto is het leuke aan de berg op is de berg af!

    9 jaar geleden
  • Value

    Vlinder.
    Woehoeww, dat is de totem van mijn vriendin. HAHAHA

    9 jaar geleden
  • Curuxa

    Ik heb wel een levensmotto; Vaj ankúri! Oftewel eet een komkommer in nieuw-Grieks, whaha

    1 decennium geleden
  • Sanguis

    Hond, klopt!

    1 decennium geleden
  • Dearest

    Lynx, maar het zou net zo goed een muis kunnen zijn want die klopt ook. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?