Welke (paard)rijstijl past bij jou?

Niieuwsgierg of je beter naar dressuur- of westrnrijden gaat? Je komt er zO agter!!

Mogelijke uitkomsten

Springen (9 x uitgekomen)

Springen is jouw ding: je moet je paard vertrouwen, maar je moet ook correct rijden. Het perfecte moment is het zweefmoment met je paard...

Dressuur (22 x uitgekomen)

Netjes rijden, tructjes doen, alle soorten dreaf en galop... Correcte houding en een mooi beeld zijn voor jou echt belangrijk!

Western (36 x uitgekomen)

Je houd van een snel en wendbaar paard. Je paard mag best wild zijn. Vind je die 'cowoystijl' te gek? Dan is Western wat je zoekt!

Buitenriten maken en vrij rijden (89 x uitgekomen)

Je houd van bos- en strandritten, lange mooie avondden en zonder zdel rijden. Je houd van de natuur en van je paard.

Voltige (36 x uitgekomen)

Gekke stunt's, gymnastiek, truckjes, ... het zit er allemaal in. Je droomt van een handstand op je paard en een circus is echt prachtig voor jou. Echt iemand voor voltige

Liever borselen en dromen (44 x uitgekomen)

Rijden en zweten spreekt je niet echt aan. Je kan echter wel uren dromen over je paard en je bent dol op knuffelen en borstelen.

Vrijheidsdressuur (1 x uitgekomen)

Paardenshows als 'Apassionata' vind je prachtig. Je vindt voltige mooi maar je zit toch liever niet op het paard. Je houdt ook van grondwerk met je paard zoals longeren.

Horseball (30 x uitgekomen)

Balsport vind je super. J edeinst niet terug voor wat bloed en je durft veel. Je vertrouwt je paard en werkt graag in groep.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Iritepiet1

    Western! Eigenlijk wel wat ik hoopte :) Je maakt goeie quizzen! Uit je andere quiz kwam al dat ik een appaloosa moet nemen, en dat vind ik idd een heel leuk ras! Als ik ooit na mijn studie huisje-boompje-beestje heb dan wil ik echt heel graag een paard (jammer dat een paard duur is en je vrijheid beperkt, waardoor ik er nu echt nog geen kan nemen :X) en dan wil ik western proberen. Maar ook zou ik bijna al het andere wat bij deze uitkomsten staat doen, haha. Ik geef deze quiz een kudo!

    3 jaar geleden
  • Blokjesbekkie

    Jump jej doe ik ook

    9 jaar geleden
  • Isabellehh

    Borstelen en dromen, nee eigenlijk niet! Ik vind springen en dressuur leuk, maar het liefste rijd ik buitenritten!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?