Your character The Tudors

From the series The tudors how are you. It`s about the life from herdrik 8 from England with he`s affaire with the boleyn girls

Mogelijke uitkomsten

Hendrik VIII (6 x uitgekomen)

Hendrik VIII was koning van Engeland, Heer van Ierland en later ook koning van Ierland. Hij stamde uit het Huis Tudor, Hendrik staat bekend als het prototype van de zelfbewuste renaissance-vorst. Hij was intelligent en geïnteresseerd in kunst en wetenschap. Hij was erg bang om ziek te worden. Hij werd echter ook beschouwd als liefdeloos, egoïstisch en wreed. Tegenstrevers, echtgenotes of dienaren die hem in de weg stonden ruimde hij meedogenloos uit de weg. Hendrik was berucht vanwege zijn huwelijksperikelen; hij heeft zes vrouwen gehad, waarvan hij er twee liet onthoofden.

Anna Boleyn (4 x uitgekomen)

Anna Boleyn is een jonge bloedmooie vrouw. Velle mannen hadden oog voor haar, maar wisten niet dat zij recht op haar doel uit ging. Anna is een grote verleidster, moordlustige, snoeie planster. Ze beloofte Hendrik VIII om hem een zoon te baren maar slaagde daar helaas niet in. door haar veraad om het stil te houden en de gedachte van een dienaar dat ze het met haar broer voor een nieuw onborende zou doen werd ze niet veel later onthoofd.

Charles Brandon (2 x uitgekomen)

Charles Brandon was de tweede gemaal van Maria Tudor. Brandon was één van de favorieten van koning Hendrik VIII. Door deze werd hij verheven tot hertog van Suffolk, om hem een grotere kans te geven op een huwelijk met Margaretha van Oostenrijk. Deze weigerde echter hem te trouwen. Hij begeleidde Maria Tudor, naar Frankrijk. Zij huwde hier Lodewijk XII. Na diens dood trouwde zij Suffolk in het geheim. De maar Suffolk mocht na koning was woedend,enige tijd toch weer aan het hof verschijnen.

Catharina van Aragón (30 x uitgekomen)

Catharina van Aragón was een trotse vrouw en werd erg geliefd door haar volk. Ze was de eerste vrouw van Hendrik VIII maar deze verzette zich flink tegen het huwlijk. Ze kwam van een katholieke afstand. Na een lange tijd koningin te zijn geweest van england nam ze aftocht toen ze zag dat alle rechters aan de kant van Hendrik VIII en Anna Boleyn. Het volk juichte haar hier flink bij toe. De reden van Hendrik VIII om samen te gaan met Anna Boleyn was, omdat hij in zijn gedachte vond dat hij verliefd op haar was en zij hem zonen beloofte waar Catharina van Aragón niet in slaagde.

Thomas Cromwell (3 x uitgekomen)

Thomas Cromwell was een Engels staatsman en vertrouweling van Hendrik VIII. Over Cromwells vroege leven is niet veel bekend. Cromwell zou onder andere soldaat zijn geweest. Hij wist alle plannen en alle geheimen in het kasteel. Maar bleef trots en hield die alle tot zich.

Catherine Willoughby (15 x uitgekomen)

Catherine Willoughby Was een dochter van een spaanse hofdame van Catharina van Aragón na de dood van haar ouders kwamen enkle conflicten tussen haar en haar erfnaam. Charles Brandon nam haar onder zijn hoede en niet kort daarna huwde zij. Catherine Willoughby was een grote protesteres over anna boleyn en nam langzaam Carles mee haar kant op.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • mientje

    catharina van Aragon. Ze was een zeer geliefe koningin!:)

    1 decennium geleden
  • Pia

    Catharina van Aragón ;p

    1 decennium geleden
  • BlueBird

    Catharina van Aragón. Ze lijkt me wel leuk :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?