Wat voor type ben jij qua uiterlijk?

Iedereen is qua uiterlijk wel een van deze vier types welke ben jij? een: zomertype, wintertype, herfsttype of lentetype?

Mogelijke uitkomsten

Zomertype (249 x uitgekomen)

Jij bent een zomertype! Je hebt een lichte, blekere huid en lichte ogen en een blonde of lichtbruine haarkleur. Je kleuren zijn koel en zacht, en het grijs domineert. Roserood staat je prachtig. en je voorkeurkleur is blauw in allerlei varianten. je geuren zijn bloemig en fruitig.

Lentetype (225 x uitgekomen)

Je bent een lentetype! je hebt honingblond, goudblond of karamelkleurig haar. Je hebt blauwe ogen maar ze kunnen ook zachtbruin zijn en je kan sproetjes hebben. Je verbrand snel in de zon.je kleuren zijn licht en helder zoals je ze tegen komt bij narcissen, crocussen en paardebloemen. Ook lime kleur staat je heel goed. Het heldere blauw zoals van aqumarijn en turqoois staan mooi. Combineer dit met goud. frisse groene, geuren zijn het beste voor je.

Herfsttype (289 x uitgekomen)

Je hebt bruine of donkerblonde haren. Je hebt groene of bruine ogen en een huidskleur met een warme tint. Je word makkelijk bruin in de zon en verbrand niet snel.vlammend rode en gele kleuren van de herfst bladeren staan je goed, met donkere aarde tinten. Ook heide paars kan prachtig staan, gecombineerd met brons of kopertinten.Bloedkoraal met goud hebben de oranje, rode gloed die je goed staan. Mosgroen ter afwisseling van de rode en gele tinten staan je ook verrassend goed. Je geuren zijn houtig met een kruidige tint zoals bijvoorbeeld kaneel of zoethout.

Wintertype (252 x uitgekomen)

Je bent een wintertype. Je hebt (waarschijnlijk) donkere ogen en donker haar en een lichte huid met een olijfachtige kleur. Je voorkeurkleur is violet en stevig rood. Koele kleuren staan je erg mooi zoals zwart en fel wit. Je geuren zijn zwoel exotisch of kruidig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • Poolster

    Lente type

    1 decennium geleden
  • QuizzMaster

    Is dit voor meisjes bedoeld?

    1 decennium geleden
  • Kieran

    herfsttype, klopt precies ! (:

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    Herfst klopt wel

    1 decennium geleden
  • Pebble

    Lente (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?