Welk type jongen past bij jou?

Iedereen valt wel op een bepaalt type. Maar welk type past bij jou? kom er achter!

Mogelijke uitkomsten

The boy next door (802 x uitgekomen)

The boy next door is de normale jongen. Hij is lief en aardig en bereid je te helpen. Hij is niet de populairste maar ook niet de nerd. Hij valt niet veel op. Hij is redelijk knap en heeft een lieve uitdrukking in zijn ogen. Hij heeft ook wel humor en een hechte vriendengroep. Kort gezegd hij is lief, aardig, knap, best slim en grappig.

De Emo (71 x uitgekomen)

Deze jongen is nogal in zichzelf gekeerd en stil. Hij luistert niet graag naar andere, is koppig en word niet graag verteld wat te doen. Hij is dol op muziek en dan vooral rock en metal muziek. Alhoewel hij het niet laat zien is hij toch gevoelig en emotioneel. Hij kan erg lief zijn als je hem goed leert kennen.

De populaire (66 x uitgekomen)

Deze jongen is erg populair en word door veel meiden knap gevonden. Hij vind zichzelf waarschijnlijk geweldig en is een beetje een player. Hij is knap en zelfverzekerd. Hij is geen goede keuze als je een langdurige relaties wilt want hij is je waarschijnlijk snel zat en cheat op je.

De romantische (989 x uitgekomen)

Hij is romantisch, aardig en lief en vind het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Hij is waarschijnlijk ook aantrekkelijk. Hij is dol op je verwennen en verrast je graag met cadeautjes zoals rozen en bonbons. Voor een langdurige relatie is dit een geweldige keuze.

Het nerdy type (9 x uitgekomen)

Alhoewel veel mensen dit type beschouwen als een lelijke sukkel kunnen ze zich erg vergissen. Want achter die brillenglazen zit nog best een aantrekkelijke jongen. Dit type is lief, slim en grappig en houdt er gewoon van lol te hebben. En wie doet dat nou niet?

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • emoqueen

    Emo (H)(H)

    6 jaar geleden
  • Linkle

    De emo, hahah.
    Ik ga niet echt op uiterlijk af. Als de persoon een top innerlijk heeft, maakt het mij eigenlijk niet zo erg uit hoe die er uit ziet c:

    7 jaar geleden
  • jesjuhx

    Emo =D *zwijmel* xD

    8 jaar geleden
  • sexyvamp

    nerdy boys...(hihi beauty (A) (ik dus) en de nerd (nerd) (hij dus) enneuh..ik heb met een nerd Romeo (H)

    9 jaar geleden
  • purplecowwww

    the boy next door (dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?