Welk fruit ben jij? xD

Iedereen heeft zijn eigen karakter eigenschap net als fruit :P wil jij weten welk fruit je bent

Mogelijke uitkomsten

De Romantische Passievrucht (18 x uitgekomen)

- Ja ik weet de vrucht ziet er vanbinnen uit als snot maar smaakt heerlijk! -

Wat ben jij romantische zeg! Altijd maar dromen.... Romantische zijn is een goede eigenschap, Als jij iets wil dan stort je al je passie erin. Je gaat waarschijnlijk snel huilen bij verdrietige films en houd van Girls-night-outs. Als je een relatie hebt of gaat hebben gaat dat vast super goed. Je bent een goede vriendin en bent tegen iedereen aardig, ga zo door!

De Coole banaan (46 x uitgekomen)

Jij bent super cool en super grappig als jij een opmerking maakt licht iedereen in een deuk! Je houd van comedies en in een deuk liggen met je vriendinnen. Je vriendinnen houden veel van je omdat je aardig, behulpzaam en orgineel bent. In een relatie slaag je vaak maar wees niet te melig en doe ook eens serieus. Ga zo door banaan!

De Normale appel (23 x uitgekomen)

Jij bent echt een girl/boy-next-door type je bent aardig, slim en redelijk knap. Je valt niet erg op maar je vrienden waarderen je erg omdat je altijd aardig en behulpzaam bent. Met relaties ben je wel oké, maar doe eens wat geks of gewaagt. Ga zo door Appeltje!

De Sociale druif (34 x uitgekomen)

Jij bent nooit alleen! altijd gezellig aan een tros met je vrienden. Wow jij bent echt super geliefd! Ben je niet op Msn, dan ben je wel aan het sms'en of aan het hangen met je vrienden. Jij weet je tijd goed te verdelen en aan je vrienden en je vriendje/vriendinnetje tijd te geven, daardoor lopen relaties vaak goed bij jouw. Je hebt een erg wisselt karakter and you just go with the flow, hou het vol en je komt er wel in het leven druif!

De Vrolijke citroen (7 x uitgekomen)

Jij bent altijd vrolijk en vriendelijk tegen iedereen daardoor mogen veel mensen je. Relaties lopen bij jouw goed, maar laat niet alles toe, als hij/zij je bedriegt moet je niet zo vergevingsgezind zijn! Je vriendinnen en jij hebben een goede band en je hoort bij een vast clubje, je hebt ook nooit last van een ochtendhumeur en plukt de dag, echt klassen citroen!

De verlegen framboos (3 x uitgekomen)

Je bent heel erg verlegen terwijl dat nergens voor nodig is. Je hebt een lief karakter en als je je iets meer zou open stellen zou je snel veel vrienden maken. Als je een relatie zou hebben zou het goed gaan maar je moet wel wat meer durf krijgen! Probeer uit je schulp te komen framboos, verder is er niks mis met jou!

De Kwaadaardige pruim (9 x uitgekomen)

Wow, wat ben jij gemeen zeg! framboosjes en peertjes pesten! Alleen Aardbeien en andere pruimen mogen jou, de rest haat je maar zegt er niks van omdat ze bang zijn dat je ze gaat schoppen, wat je waarschijnlijk ook doet! Als ik jou was zou ik ff dimmen en naar een psychiator ofzoiets gaan!

De Nerdy peer (6 x uitgekomen)

Heey peer jij moet even wat meer tijd besteden aan je vrienden in plaats van aan je punten! er is niks mis met goede punten maar als je je vrienden gaat uitlachen als ze iets niet weten dan ga je echt te ver. Het is goed dat je je vriendinnen dingen uitlegt maar ga niet betweterig doen, dat vind namelijk niemand leuk. In een relatie moet je meer tijd aan je vriendje/vriendinnetje besteden en minder geïrriteerd doen, en niet te vaak studie dates doen dat word saai! doe iets socialer peertje en denk na voordat je iets zegt!

De Bitchy aardbei (4 x uitgekomen)

Ow my gosh, change your attitude girl.
Je vriendinnen lopen alleen met je mee omdat ze weten dat je veel macht hebt. Je misbruikt frambozen vaak en als je betere vriendinnen kan krijgen dump je je oude meteen. Natuurlijk zijn niet alle aardbeien bitchy en sommige ook wel aardig maar er zitten vaak rotte tussen. Je bent niet goed met relaties want je verandert om de seconde van vriendje. Niet te ijdel zijn aardbeitje en probeer wat meer rekening te houden met andermans gevoelens inplaats van je eigen status!

De excentrieke Mango (3 x uitgekomen)

Wow wat ben jij dol op reizen en de natuur! Het liefst zou je de hele dag op verkenning uitgaan. Je houd van actie en je verveelt je vaak op school.
Je hebt een vrienden groepje die hetzelfde als jij voelen, de drang naar avontuur! Veel jongens/meisjes vinden je te ondernemend maar een andere Mango en een banaan houden daar juist wel van! ga zo door.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • omggggg

    Banaantje (yeah)

    7 jaar geleden
  • RefIection

    Coole banaan :D

    Bananen zijn cool

    8 jaar geleden
  • SnoopyTheDog

    Kwaadaardige pruim....

    LOL

    1 decennium geleden
  • LucyRauwrr

    Sociale druif xD

    1 decennium geleden
  • BlueBird

    Mijn gezin: ik coole banaan twin sis vrolijke citroen broer sociale druif moeder normale appel en vader excentrieke mango

    je kunt merken dat we familie zijn hè :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?