Wie ben jij uit Gossip Girl?

Ben jij ook zo'n fan van de Amerikaanse hitserie? Test of jij de verwende en jaloerse, en o zo onzekere Blair Waldorf bent, of heb je meer weg van de knappe Serena van der Woodsen. Test het nu.

Mogelijke uitkomsten

Blair Waldorf (44 x uitgekomen)

Jij lijkt op de verwende en populairse Blair Waldorf. Het liefst heb je dat iedereen van je houdt, en je in de duurste designeroutfits loopt. Jammer genoeg gaat het niet altijd goed in jouw leeftijd. Je kunt er niet zo goed mee omgaan, en probeert je in allerlei bochten te wringen, maar je komt er meestal niet helemaal vlekkeloos uit.

Serena van der Woodsen (67 x uitgekomen)

Jij hebt veel weg van de bijna perfecte Serena van der Woodsen. Je bent mooi, vrolijk, en iedereen houdt van je. Veel mensen zijn toch ook jaloers op je, omdat de jongens als bosjes voor je vangen. Schijn bedriegt soms toch, want niet alles gaat goed met jou.

Jenny Humphrey (11 x uitgekomen)

Jij lijkt op de creatieve en vrolijke, maar ook onzekere, Jenny Humprey. Je bent een echt familiemens, maar wordt soms gek van je overbezorgde ouders. Je bent gek op het rijke Amerikaanse leven, en wilt er graag bijhoren. Soms ga je zelfs over lijken.

Vanessa Abrams (50 x uitgekomen)

Jij lijkt erg veel op de vrolijke, zelfverzekerde en knappe Vanessa Abrams. Jij trekt je niet veel aan van wat mensen van je denken, maar zelfs jij bent soms weleens klein te krijgen. Je hoeft niets te hebben van die verwende scéne, maar toch lijkt het allemaal wel verleidelijk. Toch blijf je vaak op beide benen staan.

Georgina Sparks (15 x uitgekomen)

Jij hebt veel weg van de gemene Georgina Sparks. Je kunt goed acteren, en maakt daar ook vaak gebruik van. Zo kun je mensen vaak ook om de tuin leiden, en vaak trappen ze in jouw streken wanneer jij met je grote ogen knippert. Met aardigheid kom je toch veel verder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?