Welke hunk past bij jou?

Alleen nog een hunk! Ja, boven je bed dan. Beantwoord de vragen hieronder en kom erachter welke hottie jouw match is. Doe dan de Quiz!

(H)

Mogelijke uitkomsten

Hunter Parrish (48 x uitgekomen)

Sinds Hunter (22) in de TV-serie Weeds (te zien op Comedy Central) speelt is hij HOT, HOT, HOT! Niet zo vreemd, want van de smile van deze hunk ga je bijna van je stokje, zo cute. Hunter focust zich nu op films, hij was al te zien in 17 again naast die andere hottie, Zac Efron! Ook al is hij nog niet zo lang in Hollywood, hij voelt zich al helemaal op zijn gemak in de Celebville en struint de hipste feestjes af, samen met best friend Mary Kate Olsen.

Niels Destadssbader (20 x uitgekomen)

Deze hunk is in België net zo groot als Jan Smit in Nederland. Niels (20) is acteur ( o.a. in de Belgische shows Amika en FC De Kampioenen) én zanger. Hij zat in de finale van Steracteur/Sterartiest, een Vlaamse talentenjacht waarin acteurs hun zangtalenten laten horen. Besmet met het zangvirus heeft Niels net zijn eerste single ('Jij Bent Van Mij') in Nederland uitgebracht en hij werkt hard aan een cd. Een boy om in de gaten te houden dus!

Shia Labeouf (24 x uitgekomen)

Shia (23) is hard op weg om een wereldster te worden. Vorig jaar was hij te bewonderen in Eagle Eye en Indiana Jones; nu draait Transformers: Revenge Of The Fallen in de bios. Sexy Shia is, na een relatie met Transformers-collega Isabel Lucas, nu weer ( drie keer hoera!) single. Hoe je hem kunt veroveren? Hij heeft een voorkeur voor mysterieuze meiden met een geheimzinnige blik, die hem kunnen laten lachen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Ammit

    Niels ;DD(Y)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Hunter :P Die ken ik niet :$

    Niels is lekker (H)

    1 decennium geleden
  • Vanth

    Hunter Parrish -kots-kots-

    1 decennium geleden
  • GewoonManon

    Ik vind het eerlijk gezegt niet echt hunkss. :$

    1 decennium geleden
  • xCoconut

    Shia

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?