Welk soort fruit ben jij?

Hmm, sappig, die appel. Oei, at ik jou juist op, of ben jij eerder een perzik of een advocado? Doe deze quiz, en je zal het weten!

Mogelijke uitkomsten

Appel (706 x uitgekomen)

Jij bent een redelijk standaard type, maar veel mensen hebben je graag. Jij bent een fris groen appeltje en daar mag je blij om zijn!

Advocado (163 x uitgekomen)

Jij bent een advocado. Je bent niet zo vol van leven, een beetje onopvallend. Je smaakt ook naar niet zoveel. Je hebt maar enkele vrienden, maar die zijn heel erg leuk. Ook wel handig, aangezien je niet een standaard stuk fruit bent zal je waarschijnlijk minder snel opgegeten worden en langer leven!

Aardbei (223 x uitgekomen)

Je bent een grappig persoon, je vindt je uiterlijk niet zo belangrijk. Vele mensen vinden je tof en dat heeft een reden! Je bent een beetje een excentriekeling. Pas op voor de vogels, zelfs die mogen je als te graag.

Banaan (88 x uitgekomen)

Jij bent de lolbroek van het fruit! Altijd wil je weer eens wat grappigs uithalen, met allerlei andere soorten fruit. Een carrière in de humor is echt voor jou weggelegd. Je hebt een hele hechte vriendengroep (je zit namenlijk in een tros!) en je kan ze echt niet missen. Als iemand je van je vrienden weg neemt ben je erg triest en wil je het liefst sterven (gelukkig voor jou, wordt je snel opgegeten).

Lychee (41 x uitgekomen)

Een wát? Inderdaad ja, de meeste mensen kennen jou niet eens, en als ze je kennen, vinden ze je meestal niet eens lekker. Je hebt een te vreemde smaak. Excentriek zijn is een must, maar té excentriek schrikt mensen af. Meestal kom je niet eens buiten omdat je te hard schaamt. Je leeft nog erg lang maar niet gelukkig.

Perzik (338 x uitgekomen)

Jij bent stoer. Qua uiterlijk, dan toch. Innerlijk heb je een goed hart. Dat maakt goede vrienden! Kunnen ze 'coole' dingen met je doen maar toch met hun problemen naar jou komen. Dat is goed. Proficiat, perzik. (Maar, scheer je even je snor af?)

Watermeloen (85 x uitgekomen)

Jij zit vol levensvreugde, om zo te zeggen: 'een sappig persoon'. Soms kom je wel erg bombastisch over met je grote mond. Je hebt wel erg veel vrienden, maar niet echt goede.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • sjokodehond

    Perzik (Y):P(A)(A):P

    8 jaar geleden
  • sjokodehond

    Perzik (Y):P(A)(A):P

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Perzik, die snoepjes zijn lekker.

    Ik lus ook wel graag appel

    9 jaar geleden
  • sjaan45

    Appel (:

    1 decennium geleden
  • MarcBartra

    perzik, haha scheer je snor even af, maar nee ik heb geen snor gelukkig :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?