Wie van het Nederlandse Elftal is jouw maatje??

Het Nederlandse elftal heeft dan wel verloren, maar ze kunnen nog wel je maatje zijn. Van Sneijder tot van Nistelrooy. Wil je weten wie jouw maatje nog wel kan zijn, doe dan deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Maarten Stekelenburg (15 x uitgekomen)

Als jij gaat voetballen wil je wel keepen en ook wel in het veld. Jij vind alles leuk en kan het ook wel een beetje. Teamspelers aanmoedigen en de weg in het veld wijzen doe je ook heel goed. Jij hebt wel een maatje nodig als Maarten.

Gregory van der Wiel (11 x uitgekomen)

In het veld sta jij achterin aan de rechterkant. Je bent daarom ook veel met de andere spelers bezig en bent heel actief. Je bent eigenlijk wel een beetje fan van Ajax. Je kunt goed overweg met Gregory.

Arjen Robben (5 x uitgekomen)

Je bent erg actief aan de rechterkant buiten. Als je een gaatje ziet ben je direct in het gat en doet ook erg je best om te winnen. Verliezen is niet erg, als het maar een goede wedstrijd is. Arjen is net zo'n typetje en is jou vriend wel een beetje.

Giovanni van Bronckhorst (44 x uitgekomen)

Jij bent wel een beetje verdedigend. Je neemt elke kans en bent niet zo groot om in het doel te gaan staan. Spelen bij een club die je niet goed vind is niet erg: jij maakt het wel goed. Een dagje vrij is ook nooit erg, er is altijd tijd!

Dirk Kuijt (3 x uitgekomen)

Je bent er altijd als de kippen bij en kan heel hard rennen. Je kan goede voorzertten geven en daardoor komen de doelpunten vanzelf wel.

Robin van Persie (20 x uitgekomen)

Als Spits ren je zo mooi mee met de bal dat de doelpunten vanzelf wel komen. Natuurlijk is dat wel nodig naast je hulpjes die je goede voorzetten geven.

Eljero Elia (18 x uitgekomen)

Je bent het snelste uit het team en kan goede voorzetten geven. Je geeft je niet snel gewonnen maar soms is winnen echt moeilijk. Je kan heel goed zijn maar ook minder.

Wesley Sneijder (2 x uitgekomen)

Je kunt heel goed opletten en je bent ook altijd welkom om iemand na de wedstrijd eventjes te troosten. Een blunder maken doe je niet vaak maar soms doe je wel gekke dingen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Safety

    Robin van Persiee.


    XxxxFemkee.

    1 decennium geleden
  • ArcReactor

    Robin Van Persie ;D jeeeeeeej

    1 decennium geleden
  • Safety

    Wat ik ook doe, het bllijft Giovanni (l)

    1 decennium geleden
  • Sev

    Robiiin ^^ <3
    Maar volgensmij zou Dirk echt mijn maatje zijn :'O <3 LIEFDE VOOR KUIJT (yeah)

    1 decennium geleden
  • Thundershock

    ROBIN VAN PERSIE <333!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?