Welk dier schuilt er in je

Idereen wil wel graag weten wat voor soort dier hij of zij in zich heeft. Doe deze test en je komt er snel achter.

Mogelijke uitkomsten

wolf (21 x uitgekomen)

Jij bent een wolf. Jij bent heel zacht en geniet van mooie dingen in het leven. Daarom droom jij ook graag en wilt deze enkel delen met je beste vrienden. Je ergert je aan mensen die een grote mond hebben, omdat ze meestal snel iets zeggen wat jou of je vrienden kan kwetsen. Je bent creatief en vooral 's nachts kom jij tot leven. Jij hangt graag wat rond met andere mensen, maar bent voorzichtig met wie je omgaat. Vooral als je hem of haar niet goed kent. Maar naast het rondhangen heb je ook nood aan privacy om te kunnen nadenken over het verleden en om je eigen toekomst te kunnen fanaseren, zonder te veel overdrijven.

paradijsvogel (1 x uitgekomen)

Jij bent een paradijsvogel. Net als vele anderen let je goed op je uiterlijk. En vooral als je uitgaat is het heel belangrijk. Maar naast je uiterlijk tellen ook je vrienden. Jij hebt graag veel vrienden om ermee te kunnen praten over dingen die zowel jou intereseren als de anderen. Naast het praten is je lievelings activiteit om te doen met je vrienden... shoppen. Jij koopt graag de mooiste kleren en vind het fijn om deze aan je vrienden te tonen. En ook als je vriendinnen hun outfits laten zien sta jij ervoor open en geeft graag complimenten. Met jou uitgaan is zeker en vast nooit saai, want jij staat ook open voor veranderingen en gaat graag naar andere plaatsen om te ontdekken wat daar ook allemaal te doen is.

leeuw (6 x uitgekomen)

Jij bent een leeuw. Sterk, zelfverzekerd en beschermend zijn jouw beste kanten. Jij weet wat jij wilt en niemand kan jouw op andere gedachten brengen. Maar net als de leeuw let jij goed op je vrienden. Als iemand hen iets aandoet ben je er onmiddelijk om ze te helpen, want zij betekenen veel voor je. Jij overtuigt ze ervan dat ze niet bang hoeven te zijn en begrijpt wel wanneer je te ver gaat. Je hebt het ook heel moeilijk als er iets ergs gebeurd met iets wat je dierbaar is, maar bent sterk genoeg om je schouders niet te laten zakken. Je bent moedig en bijna niets maakt je bang. Dat is nodig want jij houd van avontuur.

hond (13 x uitgekomen)

Net als de hond ben je trouw aan je vrienden. Als zij ergens naartoe willen volg jij ze op de voet. Je bent vrolijk, speels, leergierig en maakt mensen niet snel van streek. Daarom gaan ze ook graag met je om. Je hecht je enorm aan alles wat dierbaar voor je is en als je zoiets verliest, laat je je zachte en treurige kant zien. Hierdoor word het gemakkelijker voor familie en vrienden om te zien wanneer je humeur veranderd, maar je wilt ze daar niet mee lastigvallen omdat je vrienden en familie bij jou op de eerste plaats komen. Het is goed dat je zo denkt maar laat conflicten en moeilijke keuzes je sterke band ermee niet verknoeien.

Paard (36 x uitgekomen)

Jij bent een paard. Je bent een harde werker en weet dat als je een werk goed gedaan hebt een beloning volgd. Maar naast dat harde werk ben je ook vriendelijk een zacht waardoor je snel nieuwe vrienden maakt, en je hebt altijd een vaste groep vrienden waar je vaak mee rondhangt. Je ergert je vooral aan bazige mensen die maar niet willen inzien dat de wereld niet rond hun draaid, waardoor je soms wel humeurig word als ze in jou buurt komen. Luisteren is één van je beste capasiteiten. Vrienden weten dat als ze in de problemen zitte jij graag naar hun luisterd en daarom komen ze graag bij jou. Als je zelf een probleem hebt denk je in alle stilte en alleen over na. Dat kan soms enkele weken duren maar vind darna wel meestal een oplossing of aanvaard dat probleem.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?