Wat voor dier ben je in een mythe ?

We weten allemaal dat een mythe slechts een onrealistisch verhaal is. Maar als je graag zou willen weten wat voor mythisch wezen jij zou zijn, ben je hier aan het juiste adres.

Mogelijke uitkomsten

Draak (38 x uitgekomen)

Jij bent een draak. Je bent net als de draak, beschermend en sterk. Je geeft veel om vrienden en wil ze niet graag verliezen. Je weet wat je wil en hebt altijd een bepaald doel, en doet er alles aan om ook dat doel te bereiken. Je bent soms te snel met oordelen maar herpakt je voor het te ver gaat. Mensen die jou niet kennen beoordelen je dan meestal van de buitenkant maar weten niet dat je een koppige maar ook aardige kant hebt. Ookal ben je soms koppig vinden je vrienden het leuk om bij jou te zijn. Ze weten dat je graag plezier maakt en als het echt moet kan je serieus blijven. Je vind het wel fijn om er even vantussen te gaan, op vakantie, maar jouw echte thuis is bij je familie en vrienden.

eenhoorn (66 x uitgekomen)

Zacht en loyaal. Jij bent zeker een eenhoorn. Jij bent een zacht persoon voor iedereen. Zelf voor diegene die je niet kent. Maar toch blijf je trouw aan vrienden en familie, niets kan je van hun scheiden. Ookal ben je sociaal, je blijft altijd bij een zekere groep vrienden waarmee je altijd rondhangt. Je weet ook wat goed en wat slecht is en bent niet bang om verantwoordelijkheid op te nemen. Dat is vooral belangrijk voor een eenhoorn. Maar ookal kan je verantwoordelijk zijn, je blijft toch nog altijd onzeker waardoor je snel van mening veranderd. Laat anderen jou niet zo sterk beinvloeden en dan komt alles goed.

fenix (37 x uitgekomen)

Jij bent een fenix. Je vind het belangrijk wat mensen van jouw vinden en kunt daarom aandachtig luisteren. Soms ben je een en al oor. Naast het goed luisteren praat je natuurlijk ook graag over allerlei onderwerpen die jij en je vrienden leuk vinden. Je vind het best wel fijn om bij je vrienden te zijn, maar net als vele anderen heb je ook nood aan wat rust en privacy. Even alleen zijn kan je echt goed doen. Omdat je een fenix bent denk je vaak na over wat er gebeurd is en wat er misschien nog gebeuren zal. Niet alleen over het dagelijkse leven denk jij na. Ook je dromen kunnen een groot effect op je hebben, zowel positief als negatief. Maar ookal is dat negatief moet je verder vooruit denken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?