Welk schoolvak vind jij fantastisch?

Ben je gek op je moedertaal Nederlands of heb je liever de Franse taal? Vind je wiskunde fantastisch, hou je van godsdienst of heb je liever turnen? Maak deze quiz en je komt het te weten!

Mogelijke uitkomsten

Wiskunde (16 x uitgekomen)

Jij wordt blij als je wiskundeleraar de klas binnenstapt. Je bent gek op cijfers en je rekenmachine, geodriehoek en passer zijn je beste vrienden (:

Frans (76 x uitgekomen)

Je leraar Frans is je beste vriend. Elk jaar droom je ervan om op reis te gaan naar Frankrijk, zodat je iedereen onder de indruk kan maken van je Franse talent. Van zinnen zoals "Comment ça va?" en "Paris, c'est fantastique!" wordt je gek. Ja ja, Frans is zeker en vast je lievelingsvak! (:

Godsdienst (14 x uitgekomen)

Naar de kerk gaan is één van je grootste hobby's. Je telt de dagen af tot er weer een misviering is. Als je leerkracht godsdienst begint te vertellen over de Bijbel, Jezus of een andere godsdienst, kan je dag niet meer stuk!

L.O. (52 x uitgekomen)

Je wordt gek als je moet stilzitten, geef jou maar bewegen. Als je moet lopen en je klasgenoten beginnen te zuchten, ben jij diegene die opspringt en voorop loopt. Voetbal, basket, volleybal of zwemmen, het maakt je niets uit, zolang je maar kan bewegen!

Nederlands (50 x uitgekomen)

Jouw woordenboek is je beste vriend. Je houdt ervan om opstellen te schrijven of om dictees te krijgen. In je vrije tijd lees je graag en op school vind je het fantastisch om dictees te krijgen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (49)

  • arnenys

    nederlands

    7 jaar geleden
  • Mokka2103

    Love LO

    8 jaar geleden
  • lolalootje

    l.o :)

    maar sommige dingen van gym vind ik helemaal nix, maar ik ben wel sportief. ik sta het liefst de hele dag op de skates :)

    1 decennium geleden
  • VampireFairy

    Frans? Niet egt... Geef mij maar duits!

    1 decennium geleden
  • CRAZYxx

    L.O.

    klopt kan nooit stilzitten ;D (heb adhd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?