Welke Jongen past bij Jou <3

Nu komt het er allemaal op neer: op wat voor jongens val jij nou écht?
Doe deze quiz en kom er achter :D

Mogelijke uitkomsten

Mooiboy (1 x uitgekomen)

Zijn door de zon gebruinde lichaam en nieuwe wasbordje maken je stuiteren door de klas! Je weet dat hij een moeilijke prooi is en dat er hordes andere meisjes voor hem in de rij staan, maar met een beetje makeup moet dat toch gaan lukken? Want ja, het is een feit: mooiboys geven alleen om het uiterlijk! Als je met hem date moet je wel oppassen voor andere "chicks" waarmee hij weleens vreemd zou kunnen gaan... Dat geld heus niet voor alle mooiboys, hoor...
Maar je kunt wel lol met ze hebben! Dat is een ding dat zeker is :D Gewoon even een motorritje, of s'avonds naar de club x) Misschien op een warme dag zelfs wel even surfen op het strand (als er nog warme dagen komen -.-).
It's just...mooiboys only care about their status!
Maar je kan andere meiden wel jaloers maken als je er een aan de haak geslagen hebt :D

Mysterious Guy... (8 x uitgekomen)

Met zijn capuchon over zijn hoofd en een pluk haar voor zijn gezicht...Zijn mysterieuze uitstraling maakt je hart sneller kloppen! Hij luisterd naar rockmuziek en draagt misschien wel oogmakeup. Niet veel mensen praten met hem, omdat ze bang voor hem zijn, maar eigenlijk is hij een hele grappige, gevoelige jongen. Ook al mag zijn huid dan wel lijkbleek zijn, hij heeft die pluk haar tenminste niet om zijn puisten te bedekken zoals iedereen zegt, maar gewoon omdat het bij zijn stijl hoort! Hij draagt veel zwarte kleren en is geen doorsnee jongen, en aangezien jij geen doorsnee meisje bent passen jullie perfect bij elkaar!

Nerd (7 x uitgekomen)

You+nerd=love?
Okay. Jij valt op jongens met persoonlijkheid. Ze moeten slim zijn en niets te maken hebben met wat er nou echt populair is. Ze moeten hum eigen gang gaan en een sterk zelfvertrouwen hebben. Hij trekt zich niks aan van de rest en heeft brains. Heel veel brains XD Hij is heel zorgzaam en zal je niet snel kwetsen. Waarschijnlijk heeft hij alleen nog niet zoveel ervaring met relaties en zal het soms wat onhandig tussen jullie gaan, maar daar komen jullie wel weer over heen. Het enige waar je wel mee zal moeten leven zijn de honderden startrack posters in zijn kamer. Maar als dat je niks kan schelen, dan gaan jullie zeker iets worden!

The Sporty Type... (9 x uitgekomen)

Zijn spieren glimmen in het zonlicht en de zweetdruppels op zijn voorhoofd ook. Wat ziet hij er toch onwijs sexy uit in die voetbalkleren! Je kan je ogen bijna niet van hem afhouden! Hij mag dan wel de harses van een walnoot hebben, hij ziet er wel goed uit! En hij mag dan wel populair zijn, hij is niet gemeen en girls zijn niet zijn grootste interesse! (dat is natuurlijk sport -.-)
Je moet wel weten; dat lichaam komt er niet zomaar! Hij zal uren en uren doorbrengen in de fitnesszaal en jij komt soms misschien wat te kort. Hij wil ook geen enkele basketballgame missen, dus filmavondjes zitten er ook niet in! Maar hij bedoeld het goed, als hij je meevraagt om naar zijn voetbalwedstrijd te komen kijken (om zeven uur s'ochtends)....
Door met hem om te gaan kun je wel je eigen kilotjes eraf branden door een keer met hem te gaan joggen!
Als je dat als toekomst wilt, have fun :D

Your Personal Guitar Hero (15 x uitgekomen)

He's got the looks, he's got the skills...
Je droomt al eeuwen van de dag waarop hij zijn gitaar pakt en een liedje gaat zingen dat hij speciaal voor jou geschreven heeft. Jouw jongen is romantisch en muzikaal. Hij is lief voor je en zal je voor Valentijnsdag honderden rozen sturen, maar alle meisjes vinden hem leuk. Hij mag dan wel met beide benen op de grond staan en weten wat hij leuk vind of niet: de concurrentie is er! Hij zit in een band en weet veel van muziek. Jullie kunnen er eeuwen over doorpraten en stiekem hoop je dat hij je misschien nog wel iets bij kan brengen ;)
Jullie zullen samen heel schattig zijn ^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • evitje2005

    De nerd klopt wel denk ik (misschien ben ik het zelf ook wel een beetje haha)

    6 jaar geleden
  • DeathXScene

    Mysterious guy ^^

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    personal guitar herooo

    1 decennium geleden
  • Troian

    My Personal Guitar Hero<33

    1 decennium geleden
  • Bughead

    Jip vaag kind ! (H)

    Wel een leuke quiz !
    Die story word top ! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?