Welke anime moet jij BESLIST zien?

Kom er hier achter(A) (ik denk dat ik verslaafd ben aan quizlet(zip))

Mogelijke uitkomsten

Full moon wo sagashite (124 x uitgekomen)

Genre: Romantiek
Jaar: 202
Afleveringen: 52


Full moon wo sagashite gaat over een meisje die vroeger afscheid moest nemen van een jongen op wie ze verliefd was. Zij beloofde hem dat ze haar droom als zangeres waar zou maken. En dat doet ze. Ze noemt haar zelf Full Moon en schrijft liedjes om hem te bereiken. Ze hoopt dat hij haar herkent en dat ze elkaar ooit weer op een dag zou ontmoeten. Gaat het haar lukken? Deze serie is zeker de moeite waard om te kijken!

Mijn mening:
Ik vind het zo'n mooi verhaal. Ik heb deze serie 2 keer gevolgd. Het raakt mijn hart heel erg. Ik raad iedereen deze te kijken.

Chi's sweet home (12 x uitgekomen)

Genre: Komedie
Jaar: 2008
Afleveringen: 104

Deze serie gaat over een klein katje dat haar moeder kwijt raakt en bij een gein terecht komt. Het gezin mag het katje eigenlijk niet hebben in het apartement, maar vinden het moeilijk om haar weg te doen. In het tweede seizoen besluiten ze te verhuizen.

Mijn mening:
Als ik me niet goed voel, of verdrietig ben, is deze serie mijn perfecte uitweg. Het is instaat mij aan het lachen te maken. Ik ben erg dol op chi, niet alleen omdat ik zelf ook een kat heb die er PRECIES hetzelfde uit ziet (als ik eerder van deze serie wist had ik hem Chi genoemd in plaats van Toto:P) maar omdat zij duidelijk haar emoties weergeeft met behulp van haar gezichstuitdrukkingen. Het is wel jammer dat het hele korte afleveringen zijn. Maar: HET IS EEN GEWELDIGE SERIE!

Pita Ten (115 x uitgekomen)

Genre: Romantiek, komedie en fantasie
Jaar: 2002
Afleveringen: 26

Pita ten is een drukke anime, maar erg mooi getekend. Ik moest voor school een magazine maken, (uiteraard gekozen voor een anime tijdschrift) en Pita Ten was het hoofdonderwerp van mijn magazine. Je kunt er zoveel over vertellen. Het gaat over studenten die het één en ander mee maken.

Mijn mening:
Ik heb deze anime nog niet kunnen afkijken, omdat ik steeds weer iets anders tegen kwam. Van wat ik heb gezien vond ik het begin een beetje langdradig en cliché, maar het begon steeds leuker te worden. Ik kan jullie er niet zo veel over vertellen, dus lijkt me beter als jullie zelf een kijkje nemen.

Death note (147 x uitgekomen)

Genre: Actie, Thriller
Jaar: 2003
Episodes: 37

De serie gaat over een scholier die een bovennatuurlijke boekje vind, waarmee hij mensen kan laten sterven door enkel een naam op te schrijven en het gezicht daarvan voor zich te zien. Hij besluit het boekje te gebruiken om criminelen mee te vermoorden met behulp van de shinigami van het boekje. De politie is op zoek naar die zogenaamde: Killer.

Mijn meing:
Ik moest deze serie perse kijken van mijn vriend. Het is een apart verhaal waar je niet zo 1,2,3 op komt.. maar omdat het mij niet zo veel boeit heb ik hem nog steeds niet af willen kijken. Maar dat komt nog wel. Ieder zijn eigen ding.

Chobits (22 x uitgekomen)

Genre: Romantiek en Komedie
Jaar: 2001-2002
Afleveringen: 26

Deze serie gaat over een jongen die een meisjes robot vindt bij het vuilnis en mee naar huis neemt. Op alles wat de jongen haar vraagt zegt ze "Chii", waardoor hij haar ook Chii noemt.

Mijn mening:
Ik vind het mooi getekend, maar heb de serie nog niet gekeken. Ik ben nog met een paar series bezig, maar ik weet zeker dat ik hier binnenkort mee begin.

Clannad (88 x uitgekomen)

Genre: Komedie
Jaar: 2004
Afleveringen: 104

Okazaki Tomoya is een derde jaars middelbare school student. Zijn moeder overleed bij een auto-ongeluk toen hij jonger was, waardoor zijn vader zijn toevlucht zoekt in alcohol en gokken. Dit zorgt voor gevechten tussen de twee, totdat Tomoya's schouder gewond raakt in één van de gevechten. Hij vergeeft zijn vader niet van het vernietigen van zijn basketbal carrière en heeft geen contact meer met zijn pa. Hij ontmoet een meisje Nagisa Furukawa en beginnen langzaam met elkaar om te gaan en helpen elkaar.

Mijn mening:
Ik was begonnen met deze serie en vond het ook leuk om te kijken, maar helaas was ik kwijt waar ik gebleven was. Omdat het zoveel episodes heeft gaf ik de moed op om te zoeken waar ik was. Maar ooit begin ik er weer aan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • sappie22

    pita ten is dat van een serie

    1 decennium geleden
  • Yuzu

    Pita Ten

    1 decennium geleden
  • RisaChan

    Pita ten.

    Het lijkt me wel een anime die ik leuk ga vinden.

    1 decennium geleden
  • JipRocks

    death note.. ?

    1 decennium geleden
  • TigerSoul6

    pita ten
    grappige quizxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?