Wat voor een relatie heb jij?

VOOR JONGEN EN MEISJE.


Heb je een lovey dovey relatie? Of eerder een open relatie. Een gewone relatie waarin iedereen tevreden is zoals het is, of gaat het helemaal niet zo goed? Probeer er hier achter te komen & misschien krijg je nog een leuke tip erbij ook!(Y)

Mogelijke uitkomsten

Lovey Dovey (102 x uitgekomen)

Jullie zijn zo gelukkig samen. Jullie denken aan elkaar en vullen elkaar goed aan. Je hebt het gevoel lang bij deze persoon te blijven en zult er ook veel moeite voor doen.

Tip:

In de beste relaties komen wel eens ruzie voor. En dat is ook gezond. Zo kom je er ook achter wat je partner niet op prijs steld, zonder dat hij/zij dat van te voren aangeeft. Luister goed naar elkaar en laat elke keer zien hoe gek je op diegene bent.

Tevreden (77 x uitgekomen)

Tevreden klinkt een beetje minder dat Lovey Dovey, maar het verschil valt reuze mee. Je hoeft gewoon niet steeds dat geslijm en alles. Jullie vullen elkaar aan, hebben niet zo vaak ruzie en jullie zijn steeds weer blij om elkaar te zien. Precies zoals het hoort in een relatie.

Tip:

Om jullie tevredenheid niet te laten zakken, kan afwisseling goed van pas komen. Doe eens een keer wat anders, zeg een keer andere dingen of geef een kleinigheidje. Maar doe het niet te vaak, het moet wel leuk blijven;)

Verschillend (37 x uitgekomen)

Jullie verschillen veel van elkaar, maar tot nu vind je het juist leuk. Je hebt het gevoel dat jullie elkaar aanvullen. En dat is goed! Niet alle verschillende mensen stoten elkaar af. Er is dus niks mis mee met verschillend zijn.

Tip:

Zorg dat jullie verschillen niet botsen. Het is jammer dat jullie bijv. niet dezelfde smaak muziek hebben, maar accepteer dat. Kom je opeens een nieuwe verschil tegen waar je toch niet zo blij mee bent? Probeer samen rustig tot een conclusie/oplossing te komen.

Verschillend?? (11 x uitgekomen)

Jullie verschillen wel het dergelijke en soms raakt dat je wel. Je twijfelt een beetje. Past diegene wel bij mij? Kunnen we wel samen de dingen doen die ik wil doen? Je weet niet wat je moet doen, omdat je zo gek op diegene bent.

Tip:

Kijk het gewoon nog even aan. Het hoeft niet verkeerd te zijn om verschillend te zijn. Misschien kunnen jullie juist van elkaar leren en elkaar aanvullen. Maar praat er zoveel mogelijk over en sta open voor ideeën.

Te verschillend (7 x uitgekomen)

Je hebt het gevoel dat jullie TE verschillend zijn. Misschien is dat ook wel zo. Jullie botsen veel met jullie gevoelens, smaken en qua laten en doen. Moet je hier wel mee doorgaan? Of vind je het juist een uitdaging?

Tip:

Denk er goed over na. Ben je wel gelukkig in je relatie? Dat is natuurlijk het belangrijkst.

Open relatie (0 x uitgekomen)

Jullie hebben een open relatie. Dat betekend dat jullie niet alleen bezig houden met elkaar. Je vind het niet erg als je partner met andere zit. Je mag het namelijk zelf ook. Zo houden jullie de relatie spannend en vurig.

Tip:

Zolang jullie er beiden geen probleem mee hebben is het goed, maar komt er enig twijfel dan zou ik er snel mee zijn.

Ruzie makende relatie (6 x uitgekomen)

Jullie maken veel ruzie samen. Het hoeft niet altijd verkeerd te zijn. Maar geen enkel relatie houdt het lang vol als het alleen maar bestaat uit 80% ruzie. Bedenk dat als het zo door gaat, je niet langer gelukkig zult zijn. Misschien ben je dat al niet.

Tip:

Als je je relatie wilt redden, maak dan eerst duidelijk dat je er moeite voor zult doen om het beter te maken. Zorg voor afwisseling. Laat elke dag zien hoe gek je op diegene bent. Haal leuke herinneringen op en praat veel met elkaar. Doe leuke dingen, en ontdek dingen bij elkaar die je nog nooit eerder heb gezien.

Verdrietig (13 x uitgekomen)

Het gaat niet zo goed in jullie relatie. Je voelt je verdrietig en weet ergens dat het beter is om ermee te kappen. Doordat je zoveel van diegene houd maakt het moeilijk om tot een standpunt te komen. Maar de juiste persoon, maakt je gelukkig en niet verdrietig.

Tip:

Praat erover. Vooral met je partner. Diegene moet weten hoe jij je voelt, en misschien kan er nog wat aan gedaan worden. Probeer samen tot een conclusie te komen. Proberen we dit te fixen? Kappen we ermee? Of houden we een break? Zelf denk ik dat een break niet veel goeds maak. Dan kun je beter kiezen voor het fixen.

Eenzaam (5 x uitgekomen)

Je voelt je alleen in je relatie. Alsof het allemaal van jou kant moet komen. Alsof jij alleen diegene bent die moeite doet.

Tip:

Praat erover met je partner. Misschien is het allemaal nieuw voor diegene. Is het pas sinds kort? Vraag diegene waarom de interesse is gezakt. Alleen met praten kom je eruit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xPatriCiiaa

    Als je hem verteld leuke dingen samen te doen, en dat je graag tijd met hem alleen wilt, zal die het vast wel begrijpen toch_O_ En maak gewoon plezier met zijn vrienden en broer, dat zal die vast op prijs stellen plus heb je zelf ook een leuke tijd, succes(K)

    1 decennium geleden
  • anouska2

    te verschilent het klopt wel hij is aleen maar met zijn voetbal bezig en als die er is is zijjn tweeling broer of zijn vrienden erbij this best moeilijk(huil):(

    1 decennium geleden
  • xPatriCiiaa

    thanks:D @xDemon, ik weet van mezelf dat ik ook geen afstandsrelatie aankan, dus ik probeer dat altijd te voorkomen. Maar zodra je ouder word, word het natuurlijk steeds makkelijk om naar elkaar toe te komen toch:D

    1 decennium geleden
  • xDemon

    Tevreden. Het is moeilijk, hij woont ver weg (huil)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Lovey Dovey :D

    Die plaatjes zijn leuk (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?