Story4U

Welk van mijn story's zou wat voor jou zijn?

Natuurlijk is het geen plicht om ze te lezen. Maar ik zou het waarderen als je zou zeggen wat je ervan vind, en het gewoon eens te proberen. Wie weet zit er wel iets interessants of spannends bij.

kus PearlTears

Mogelijke uitkomsten

De parachutist (2 x uitgekomen)

Jij gaat waarschijnlijk eerder voor een oorlogsroman.

De Parachutist:
Een Engelse luitenant word boven Nederland gedropt, en komt in de problemen bij de landing. Hij moet zien te overleven in vijandelijk gebied. Wanneer er een Nederlands meisje in zijn leven komt, moet hij moeilijke keuzes maken. Geluk of plicht?

Lees hier:
http://www.quizlet.nl/stories/57163/de-parachutist/

De Handboog Meester (4 x uitgekomen)

Zij zal eerder voor een Historische heldenroman gaan.

De Handboog Meester:
Runa of Nottingham, de dochter van de corrupte Sheriff Vaisey of Nottingham, is het niet eens met de manier waarop haar vader zijn landgoed regeert. Ze loopt weg van huis, en sluit zich aan bij de bende van Robin Hood. Deze dappere outlaw ziet meteen een goede compagnon in haar. Maar blijft het bij vriendschap?

Lees hier:
http://www.quizlet.nl/stories/34989/de-handboog-meester/

Als de Clans komen (0 x uitgekomen)

Jij zal eerder voor een Detective gaan.

Als de Clans komen:
Twee archeologen vinden in de Highlands bij Stirling (Schotland) de geraamten van een man en een vrouw. Wie deze twee waren is een groot mysterie, en de plaats waar ze gevonden zijn is net zo mysterieus. Bij Stirling Bridge vond ooit een beroemde veldslag plaats. Een veldslag tussen de Schotten en de Engelsen. De Schotten werden toen geleid door William Walace. En dat was 714 jaar geleden!

Lees hier:
http://www.quizlet.nl/stories/62356/als-de-clans-komen/

De Outlaws zoon (1 x uitgekomen)

Jij zal eerder voor een Avonturenroman gaan.

De Outlaws zoon:
Het vervolg op "De Handboog Meester".
Alec is de zoon van Robin Hood. Wanneer hij tien jaar is, verdwijnt zijn vader en moet hij het in zijn eentje opnemen tegen de Sheriff of Nottingham die tevens ook zijn grootvader is. Stukje bij beetje probeert de Sheriff Robin mentaal kapot te maken. En Alec moet opboksen tegen de verwachtingen die mensen van hem hebben. En hij moet zien te bewijzen dat hij net zo goed is als zijn vader, ook zonder boog en heldenmoed.

Lees hier:
http://www.quizlet.nl/stories/56167/de-outlaws-zoon/

Ecoute ton Coeur (2 x uitgekomen)

Jij kiest eerder een Historische roman.

Ecoute ton Coeur:
Frankrijk staat aan de rand van nóg een revolutie. De koning heeft een Republiek beloofd en een stem voor de mensen. Maar die Republiek komt maar niet. Een groep ontevreden studenten; "de Vrienden van ABC", besluit het recht in eigen hand te nemen. Ze plotten een gewapende opstand.
In het verhaal volgen we vijf van hen: Enjolras, Courfeyrac, Grantaire, Marius en Gavroche. Wie zal nog leven als de Barricades vallen?

Lees hier:
http://www.quizlet.nl/stories/73892/ecoute-ton-coeur/

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Jouska

    leuke quiz:)

    9 jaar geleden
  • Hermione10

    OK ik gaze allemaal lezeee

    1 decennium geleden
  • Kaeru

    Ik doe deze quiz extreem laat, maar ik denk dat er wel leuke stories tussen zitten. Dus ik ga misschien nog wel lezen :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?