Ben jij een leuke vriend(in)?

Ben jij de leukste vriend(in) die iemand zich kan wensen? Of eh, mag je blij zijn dat er überbaupt nog mensen met je om willen gaan? Dat weet je als je even deze tien vragen invult.

Mogelijke uitkomsten

Matennaaier (1 x uitgekomen)

Wat ben jij achterbaks zeg! Jij naait je matties waar ze bij staan, je gebruikt ze schaamteloos en je denkt alleen maar aan jezelf. Als je nog vrienden over hebt, wees er dan heel zuinig op. Ze hebben al veel te veel van je gepikt!

Bezitterig (11 x uitgekomen)

Jij hebt alles voor je vrienden over. Da's heel lief, maar je verwacht er ook veel voor terug. Een beetje té veel misschien; je bent wat bezitterig en daar krijgen ze het soms benauwd van. Probeer je vrienden vrij te laten, dan houden ze alleen maar meer van je.

Oppervlakkig (110 x uitgekomen)

Jij verslijt vrienden alsof het vieze onderbroeken zijn. Is de één je zat, dan zijn nog genoeg anderen met wie je kan chillen. Maar ze leren jou nooit écht kennen. En als je je klote voelt, durf je niet één van hen te bellen. Je mag best wat closer met ze worden hoor.

Echte vriend(in) (22 x uitgekomen)

De mensen die zich jouw vrienden mogen noemen hebben mazzel. Je bent attent, betrouwbaar, je komt voor ze op en ze kunnen ook nog met je lachen. Soms ben je misschien iets te eerlijk, maar dat bedoel je goed. Let je erop dat ze jou net zo goed behandelen?

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • Elsketjee

    *skattig

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    Oppervlakkig, smartig poesje!!!

    9 jaar geleden
  • Prokiller741

    Oppervlakkig? Dat klopt dus helemaal niet!

    9 jaar geleden
  • FallenA

    real friend <3

    1 decennium geleden
  • TheForgotten

    Rael friend :):$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?