Dark walk.


MEISJE OP VREEMDE WIJZE VERDWENEN NA ONGELUK.
Er is een veertienjarig meisje verdwenen na een ongeluk met een auto. Geen enkele informatie over de bestuurder en de auto. Er zijn ook geen sporen achter gelaten behalve een kapot gereden fiets.Onderzoekers zijn druk bezig met het onderzoeken van dit vreemde ongeluk. We laten u meer weten zodra wij meer informatie hebben.
Welcome by youre 'dark walk'...

Mogelijke uitkomsten

Blood bath... :( (5 x uitgekomen)

Je bekijkt de persoon goed en je ziet dat het een vrouw is. Ze heeft vuur rood haar dat heel slordig om haar heen hangt. Haar gezicht zit vol lidtekens, en ze is heel eng bleek. Je kijkt nog eens beter, en je ziet dat haar ogen wel zwart lijken en dat er geen pupillen in zitten. 'Wacht eens even..??' Zecht ze met haar slissende stem. 'Jij bent haar niet!' Schreeuwd ze met een akelige stem. Ze begint oppeens te glimlachen en buigt zich voorover naar jou. Je ziet dat er meer tanden in haar mond zitten dan normaal, heel veel vlijmscherpe tandjes waar een druppeltje bloed tussen ontsnapt en langs haar kin naar beneden valt. 'wat maakt het uit... ik had toch al dorst...' mompeld ze en ze zet haar tanden in je keel. Je voelt pijn, en daarna word het zwart voor je ogen. Je word koud, en je voelt niks meer...

Helaas, je hebt het niet overleefd. Probeer je het nog eens?!

Youre still alive! (7 x uitgekomen)

Je bekijkt de persoon goed, en ziet dat het een man is. Hij heeft een redelijk donkere huid. Op vlak boven zijn wenkbrauw loopt een hele opgezwolle lidteken dat tot achter zijn oor loopt. Hij bekijkt je minachtend en begint nog harder te lachen. 'Nóg beter! Wat een geluk!' Hij maakt je los en trekt je aan je haar omhoog. Je bent helemaal verlamd door die naalden in je arm, en kan je niet bewegen. Hij ruikt aan je nek, en begint dan te glimlachen. Hij haalt een mes tevoorschijn en houdt het vlak voor jou...

Gefeliciteerd! je leeft nog! misschien komt het allemaal wel goed!!!
Doe je ook het vervolg* op deze test?

* vervolg bestaat nog niet, word gemaakt.

i 'm sorry! (7 x uitgekomen)

Je bekijkt het gezicht goed en je kan niet geloven dat hij daar staat. Je oom die een week geleden overleden is. Hij glimlacht lief naar je en maakt je los. Hij haald de naalden uit je lichaam. 'W...wat....wie...hoe....' 'stil maar lieverd! ik heb je zoo gemist!' Het was je lievelingsoom. Hij was altijd enorm aardig tegen je, en je hield zoooo veel van hem! Hij houd je vast en je kijkt hem verbaast aan. Er loopt een traan over je wang en je schudt je hoofd. 'd... dit kan niet!' Hij glimlacht heel eng en hij knikt. Plots begint hij te trillen 'je hebt gelijk!' En je voelt een steek in je arm. Zijn nagel was het die in je arm stak. Het was helemaal zwart en lang geworden. Je oom verander in een heel eng wezen en hij lacht krankzinnig..!!!

Helaas, je hebt het niet overleefd. Probeer je het nog eens?!

Youre a death face! (4 x uitgekomen)

Je herkend het monster uit de film van een paar dagen geleden. 'Hallo meisje... Daar zijn we weer... net zo als.... 3 dagen geleden...!' fluiterd hij. Er komt een vreselijke geur jouw kant op als het monster praat. Je kijkt een beetje raar als het monster dichter bij komt. Hij stinkt namelijk enorm en ziet er heeeeeel eng uit. Zijn neus raakt nu bijna de jouwe. Je begint razensnel te ademen! Oppeens kan je niet meer ademen. Je kijkt naar je buik, en je ziet zijn slijmerige hand met een mes erboven. Hij steekt zijn mes in jou lichaam en begint dan te glimlachen. Je voelt niks meer, je probeert met allemacht nog te ademen, maar het lukt niet meer!

Helaas, het is je niet gelukt om te overleven. Misschien moet je de quiz opnieuw doen, om wel te blijven leven???!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Warg

    Dood.... OPNIEUW!(dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?