Justin BOOber. Deel 3!

deel 3, omdat deel 1 en twee in de top-quizzen stonden op 9 oktober! Super bedankt allemaal!

je naam is Becka Kers, je bent 16 jaar, en schrijft soms stukjes in de krant van je oom. Je wilt later iets met journalistiek doen, en zo oefen je voor later. Na een paar keer leuke dingen te hebben kunnen schrijven, is er plots slecht nieuws. Er is een moord gepleegd. Jij wilt hier meer over weten. Deels om je reputatie voor je oom's krant, maar ook omdat je wilt dat het opgelost word. Als er plots nog meer moorden, in hetzelfde bos, op dezelfde manier zijn gepleegd, kan je niet meer stil blijven zitten, en afwachten. Dus krijgt je hulp van jouw vriend, Seth. Samen ontdekken jullie dat Justin Bieber hier wat mee te maken heeft. Zou hij de moordenaar kunnen zijn? En zo ja, wat zijn zijn redenen!?

Meerdelige quiz:
Deel 1: http://www.quizlet.nl/quiz/365250/justin-boober/
deel 2: http://www.quizlet.nl/quiz/365281/justin-boober-deel-2/
Deel 4: http://www.quizlet.nl/quiz/368036/justin-boober-deel-4/

Je schrijft de feitjes nog eens op. Je zit thuis, en word gek van frustratie. Je was laatst op het nippertje ontsnapt van de moordenaar... Maar wie was hij? De deur gaat open, en Seth komt binnen.
'eej, Becka.' mompeld hij. Jij slaat jezelf voor je hoofd, omdat je de deur open had laten staan.
'hoi.' Mompel je terug. Seth gaat naast je zitten.
'vertel, wat weet je allemaal al.' begint hij. Jij laat hem het lijstje zien, waarop de punten staan wat je van de moordenaar weet. Seth begint sommige punten voor te lezen.
'De moordenaar is verkleed als een schoonmaker, met een rode pet en dreadlocks... Becka, ik denk dat hij wel een andere vermomming aangenomen heeft, aangezien jij met informatie van hem bent ontsnapt.' Jij knikt, en streept het feitje door.
'Alle moorden zijn bij het bos gepleegd...' leest Seth voor. 'Dat is niet waar, want de laatste is in de rivier verdronken.' werpt hij tegen.
'echt?' vraag je verbaast. Je rent naar de computer, opent je mailbox, maar ziet geen bewijs van dat het waar was. 'hoe weet je dat?' vraag je verward. Seth haalt zijn schouders op.
'Dat vertelden ze op je kantoor. Ik was opzoek naar je, maar je was niet op het kantoor.' legde hij uit. Jij zuchtte. Het was hopeloos. Niets wat je dacht zo te zijn over de moord, was waar.

Mogelijke uitkomsten

Verkeerd gekozen. (48 x uitgekomen)

Je rent in paniek weg van de schoten. Andere mensen doen hetzelfde. Het is eng, om te weten dat de dood zo dichtbij is. Toch ben je blij dat je gekozen hebt om weg te rennen, want misschien overleefde je dit wel. je gedachten werden bevestigd omdat het geluid van het pistool steeds verder weg klonk.

terwijl je nog steeds vluchtte, en probeerde zo ver weg mogelijk te komen van de moordenaar, kwam je langs de rivier. Daar zag dat de mensen die er eerder hadden gestaan, weg waren, en dat het lijk van het meisje half over de berm hing. Waren de mensen gevlucht? Hadden ze het lijk hier zo achter gelaten? Het idee was eng, en zo ook het beeld.

Een beetje afgeleid van je gedachten, ren je verder. Je loopt na een tijdje, omdat je moe bent geworden, en ontdekt dat je nu nog alleen bent. Je mist Seth...
'Seth', herhaal je. Je bent Seth vergeten! Hij was alleen een andere kant opgegaan! Was hij al dood? Paniekerig zit je in een tweestrijd. Moest je Seth redden, of moest je jezelf redden? Plots voel je gehijg in je nek.
'ach, ach, Becka toch. Laat je je beste vriend helemaal alleen.' Je kijkt achter je, en ziet daar twee jongens staan. Eén herken je direct; Seth. De tweede herken je vervolgens ook.... Justin Bieber. Wat deden die twee naast elkaar? Waarom had Justin een pistool in zijn hand? Waarom hield Seth een messenset vast... Je herkende de messen! Deze had je ook gezien in Justin's kamer! Je adem stokt in je keel, maar voor je ook maar om hulp kan roepen, val je dood neer, met een ijzeren kogel door je hart.

Nog steeds bij de rivier. (31 x uitgekomen)

je stond nog steeds bij de rivier, en wachtte tot je het lijk mocht zien. geïrriteerd omdat het zo lang duurde, stapte je wat dichterbij.
'Becka?' vroeg Seth, die naast je stond.
'hm?' antwoordde je.
'Ik ga alvast verder.' Antwoordde hij, en hij liep verder. Jij knikte, en ging weer verder met het onderzoeken van het lijk. Toen ze het al voor de helft bovenwater hadden, ontdekte ze dat er een soort van waterbestendig cameraatje aan haar middel zat. Iets knipperde. Het cameraatje liet los, viel in het water, en ontplofte met een kleine vlam.
'Iedereen, op een rijtje bij de rivier!' schreeuwde plots iemand achter jou. Je keek achter je, en zag daar... Seth staan!!!
'Seth!?' vroeg je. Hij haalde de trekker over, en jij was als eerste vermoord.

Gefeliciteerd~niets is wat het lijkt. (18 x uitgekomen)

Voorzichtig ga je op de pistool schoten af. Bang dat je gezien word, en onzeker van de situatie. Als je merkt dat iedereen is gevlucht, en alleen jij en de moordenaar nog in de winkel zijn, verstop je je vlakbij de uitgang. Je hoopte dat de moordenaar dan duidelijk in jouw zich zou zijn.
'vertel eens. Jij had toch zo'n vriendin?' hoorde je plots een stem zeggen.
'ja.' antwoordde een andere bekende stem.
'heb je ruzie met haar, toevallig?'
'licht eraan... Welke vriendin!?' vroeg de onbekende stem weer... Waarom leek deze stem zo verdacht veel op die van Seth?
'En die ene met wie je laatst zoveel om ging... wat dat die ene waar we achteraan zitten?' Er kwam geen antwoord.
'ik weet niet zeker of ik Becka nog wil vermoorden.' zei de stem van Seth plots. Dat was het. Je was ongelooflijk boos, en verdrietig te gelijk. Seth had verraden! Hoe kon hij?! Je toetste het nummer van de politie in je mobiel, sprak wat je wist op een zachte toon, en bleef zitten. niet veel later kwamen de mannen in uniformen binnenstormen, en namen Seth en de jongen mee. misschien kon je hem later nog eens opzoeken, zodra je het hem had vergeven... hij zal waarschijnlijk een lange tijd in de cel moeten blijven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • TheSamanthaW

    opgepakt staat netjes is denk ik nu de juiste woorden voor mijn uitkomst

    1 decennium geleden
  • IDunnoXD

    nog steeds bij de rivier, luckly i'm Jashinist so i can't die xD

    1 decennium geleden
  • ZANKDOEKJE

    nog steeds bij de rivier. :P

    1 decennium geleden
  • Warg

    Seth heeft me vermoord... *wordt vampier en bijt er op los* (Ok, das tegen mijn pony-eed)

    1 decennium geleden
  • Jenntali

    Ah, ik wist het! Ik vertrouwde Seth al niet!
    Waarom ben ik zo'n idioot xD Nu ben ik dood :(
    Naja, iig door Bieber en niet door die verrader van een vriend :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?