welke angry bird ben jij?

je kent het spel vast wel angry birds. hij is voor de iphone ipad ipod touch en op de computer/laptop. maar welke angry bird ben jij? kom er hier achter!

mogelijke antwoorden:
-red bird
-blue bird
-yellow bird
-white bird
-black bird
-green bird
-reuze bird
en een geheim antwoord.

Mogelijke uitkomsten

red bird (23 x uitgekomen)

jij bent de rode vogel. je hebt verder geen speciale krachten (maar als je klikt als hij vliegt maakt hij wel een geluidje.)

blue bird (31 x uitgekomen)

jij bent de blauwe bird. jij kunt je in drieën splitsen en je bent krachtig op glas ( een dokterbezoek lijkt mij een goede keuze want je hebt wel veel blauwtjes opgelopen :) )

yellow bird (15 x uitgekomen)

jij bent de gele bird. jouw speciale kracht is je versnellen. je bent erg krachtig op hout. (en je bent als enige bird vierkant)

white bird (2 x uitgekomen)

jij bent de witte bird. jij lijkt dood normaal (misschien lachen de varkens je uit als je te hoog vliegt maar...) je kan ei-bommen laten vallen!!!!!!!!!! (laat de varkens dus maar lachen.) jij hebt als enige bird een ei vorm.

black bird (3 x uitgekomen)

jij bent de zwarte bird. niemand moet met je sollen want anders... boem!!!!!!!!!!!!!!!! jouw haar lijkt op een lontje (ook de varkens lachen om jouw als je niet door het steen komt maar dan...) boem steen kapot. als je klikt explodeer je maar de explosie is krachtiger als je wacht tot hij het zelf doet.

reuze bird (0 x uitgekomen)

jij bent de reuze bird... oke eigenlijk weet ik niet zoveel over deze bird... laten we het er maar op houden dat jij de reuzen bird bent.

koning varken (8 x uitgekomen)

jij bent de koning van de varkens. jij hebt een ************ snor en zelf ben je nog ************* . jij hebt gezorgt dat de birds boos zijn. door hun eieren te stelen. vind je het *********** dat ze je aanvallen?

groene bird (5 x uitgekomen)

jij bent de groene bird. (de varkens lachen als ze zien dat je te ver vliegt maar...) dan open je je snavel en keert terug en raakt de zwakke plek van de toren. jij bent dus zoals ik het noem een boemebird (boeme van boemerang+bird van bird=boemebird)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Kirisute

    yeah, red bird!! kudo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?