Ben jij echt Zelfverzekerd?

Hij klopt niet helemaal, maar zo heb je wel een idee in welke buurt jij komt. als je et tenminste eerlijk invult.

Mogelijke uitkomsten

Zelfverzekerd (70 x uitgekomen)

Jij doet gewoon je eigen ding,
Natuurlijk jij bent ook wel eens onzeker, maar je weet dat het normaal is en maakt er geen big deal van. Vaak probeer je mensen te helpen inzien dat je niet onzeker hoeft te zijn. je hebt je eigen stijl en mensen respecteren dat. je bent niet op je mond gevallen, en zegt wat je denkt en handelt daarna. als jij ergens mee bezig bent wat je leuk vind, geef je je volle 100% voor en maakt het je weinig ut wat andere van je denken. jij vindt het niet eng om es een keer de enige te zijn op school van je vriendenkring, ook zit je er niet mee naar vreemden te wandelen.


veel mensen kunnen je raar vinden om je stijl, veel ook jaloers. soms vind je dit vervelend, maar je komt er altijd weer boven op, je hebt immers vrienden!

Onzeker (6 x uitgekomen)

Misschien ben je anders, omdat je het niet eens bent met de groepsdruk, omdat je zelf daardoor word beïnvloed. mensen gaan niet snel met je om, omdat ze merken dat je onzeker bent. je houdt je mond vaak en bent juist bij je vrienden koppig. deze ergeren zich daar snel aan. omdat mensen jou veel kunnen laten doen probeer je je heel erg aan bepaalde standpunten vast te houden, zelfs als de waarheid er dik boven op ligt. je zit niet goed in je vel, en wou dat je ook die nieuwe toffe jeans had! Stiekem wil jij wel anders zijn, maar bent bang dat mensen dat niet toelaten. dat ze er iets van zouden zeggen, daar kan e absoluut niet tegen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Gunderson

    zelfverzekerd?! Juis niet! ik ben heeel onzeker want niemand mag mij... Ik heb geen vrienden.. En dat is niet leuk!!!

    9 jaar geleden
  • prettybones

    zelfverzekert klopt niet maar oké
    idd lange quiz pfiew xD

    1 decennium geleden
  • ImperfectMe

    ZelfverzekerdxD
    amai, da was lange quiz^^

    (K)

    1 decennium geleden
  • xmonyet

    suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper lange quiz

    1 decennium geleden
  • lbertaux

    Zelfverzekerd! ^^ Lange quiz..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?