Welke prinses ben jij? (only for the lady's)

dit gaat NIET over disney prinsessen ;)
P.S.: Mijn groene knop heeft heel veel jeuk :(

Mogelijke uitkomsten

Princess of Darkness (13 x uitgekomen)

Jij bent de teken van het duister. Je bent net de duivel. Jij bestuurt alles wat slecht is. Je hebt heel veel aanhangers, dat zijn jou slaven. Ze knielen voor je neer en doen alles wat je wilt. Jou doel is iedereen op aarde het slechte pad op sturen. Jij bent duister, slecht, sluw en weet niets van het licht.

Princess of the Light (24 x uitgekomen)

Jij bent zachtaardig, lief behulpzaam; jij bent de teken van het licht! Alle goeden dingen zijn in jou hand. Je hebt heel veel aanhangers. Jou doel is vrede op aarde te brengen. Daarvoor stuur je jou aanhangers naar de aarde. Je bent bang dat de aarde overgenomen gaat worden door het duister.

Princess of Love (11 x uitgekomen)

Jij bent de teken van de liefde. Jou doel is liefde op aarde brengen. Jij koppelt mensen.Jij kan het goed vinden met princess of the light. Je hebt veel aanhangers. Je stuurt hun naar de aarde om mensen op elkaar verliefd te laten raken.

Princess of the Dreams and Nightmares (23 x uitgekomen)

Jij bent de teken van dromen en nachtmerries. Jij probeert er voor te zorgen om mensen duidelijk te maken wat ze eigenlijk willen of bang voor zijn. Want soms weten alleen de onderbewustzijn van mensen waar ze naar verlangen en bang voor zijn. Met de dromen en nachtmerries stuur je ook berichten naar de mensen om hun op het rechte pad te laten komen. Want jij werkt ook samen met de Princess of the Light.

Princess of War (4 x uitgekomen)

Jij bent de zus van de Pincess of Darkness. Jou doel is oorlog op aarde. Jij stuurt je aanhangers naar de aarde om bij mensen haat op te wekken en tegen elkaar te laten vechten. Jij vind het leuk om oorlogen te brengen om vervolgens te kijken hoe mensen worden afgeslacht op het oorlogsveld. Het is als een film voor jou. Zo breng je je tijd door; door te kijken naar de haat en oorlog tussen de mensen die jij zelf heb opgebouwd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Melek

    Dreams and nightmares(dance)

    1 decennium geleden
  • Catmint

    princess of darkness, princess of dreams and nightmares and princess of war lijken me wel wat
    jij hebt echt een grote fantasie

    1 decennium geleden
  • niallxharry

    of lovee

    1 decennium geleden
  • Harvard

    Dreams and nightmares (dance)

    1 decennium geleden
  • pleunsol

    lighttt! =]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?