Op wie lijkt jij uit Star Wars: Episode II: Attack of the Clones

doe deze quiz en check wie jij ben uit Star Wars: Episode II: Attack of the Clones

Mogelijke uitkomsten

Obi-Wan Kenobi (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Obi-Wan Kenobi.

Obi-Wan traint Anakin als zijn padawan. Ze krijgen de opdracht Padmé Amidala te beschermen. Als ze te vaak is aangevallen moet hij onderzoeken wie hier achter zit Hij komt op Kamino in cantact met janfgo Fett die zich verdacht gedraagt hij gaat achter hem aan.

Anakin Skywalker (11 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Anakin Skywalker.

Het volgende beeld dat we van Anakin krijgen is wanneer hij al een jongeman geworden is, zo'n 10 jaar later. Hij is al zeer geleerd in het gebruiken van the Force maar zijn macht heeft hem ook wat arrogant gemaakt. Samen met zijn meester Obi-Wan krijgt hij de opdracht om senator Amidala te beschermen. Senator Amidala was vroeger de koningin van Naboo en Anakin kent haar nog als Padmé. Anakin blijft alleen over om haar te beschermen wanneer Obi-Wan een dringende missie heeft. Op de planeet Naboo worden Anakin en Padmé verliefd maar de liefde is verboden en ze besluiten hun gevoelens te verbergen.

Anakin heeft last van nachtmerries over zijn moeder en daarom gaat hij samen met Padmé naar Tatooine. Daar ontdekt hij dat zijn moeder niet langer een slaaf is en dat ze getrouwd is, maar ze is ook ontvoerd door Zandmensen. Anakin wil haar nog redden maar ze sterft in zijn armen waardoor Anakin razend wordt. Anakin vermoordt alle zandmensen met zijn lichtzwaard, niet alleen de mannen, maar ook de vrouwen en de kinderen. Zijn Duistere Kant wordt getoond en hij is nu in de war omdat hij weet dat hij dit niet had mogen doen

Padmé Amidala (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Padmé Amidala

Met de opkomst van een separatistenbeweging die de stabiliteit van de Galactische Republiek bedreigen, is Amidala één van de weinigen die tot een vreedzame oplossing proberen te komen. Onruststokende senatoren proberen een leger op de been te brengen om de Galactische Republiek te beschermen, maar Amidala leidt de oppositie tegen dit plan. Zij is van mening dat zo'n plan onherroepelijk zal leiden tot geweld tegen de separatisten.


Op de stemdag voor het Military Creation Act, wordt een aanslag gepleegd op Amidala's ruimteschip. Bij de landing op Coruscant explodeert haar schip. Amidala denkt dat Graaf Dooku achter de aanslag is. Deze gedachte is onjuist, het is een oude vijand, Nute Gunray, hoewel dit pas later wordt ontdekt.
Op bevel van Palpatine, krijgt Amidala bescherming van de Jediridders. Zo komt Amidala wederom in contact met Obi-Wan Kenobi en zijn leerling Anakin Skywalker, die ze in geen tien jaar heeft gezien. Een tweede aanslag op het leven van Amidala bewijst hoe noodzakelijk de bescherming is.

Terwijl de Jedi onderzoek doen naar de aanvallen op Amidala, zoekt ze haar toevlucht tot het merengebied van Naboo. Anakin blijft bij haar om haar te beschermen en hun diepe vriendschap groeit uit tot liefde. De liefde is voor beiden verboden. Volgens de Jedicode is het niet toegestaan om een romantische relatie te hebben en Padmé moet zich richten op haar carrière. Ondanks hun sterke gevoelens is het Padmé die hier weerstand aan kan bieden.

Omdat Anakin wordt geplaagd door nachtmerries over zijn moeder, Shmi Skywalker, gaan Anakin en Padmé naar de planeet Tatooine. Anakin vindt zijn moeder kort voordat zij overlijdt. Hij neemt wraak op haar moordenaars. Omdat wraak nemen niet mag van de Jedicode schaamt Anakin zich diep en hij wordt opgevangen door Padmé.

Kort hierna moeten Anakin en Padmé op weg naar Geonosis om Obi-Wan te redden van de separatistenbeweging. Padmé hoopt dat ze haar diplomatieke vaardigheden kan gebruiken, maar zij en Anakin worden gevangengenomen en veroordeeld tot executie wegens spionage. Vlak voor de executie verklaart Padmé haar liefde voor Anakin.

Samen met Obi-Wan en Anakin wordt Padmé vastgebonden in een groten arena waarna drie beesten op hun worden losgelaten. Gezamenlijk vechten ze tegen de beesten en worden hier in bijgestaan door versterking van de Jediridders met het kloonleger. Hoewel Padmé in eerste instantie tegen dit leger was, vecht zij nu gezamenlijk met het kloonleger tegen de droid forces van de separatistenbeweging.

Na de strijd van Geonosis, begeleidt Anakin Padmé terug naar Naboo. Op dezelfde plek waar hun verboden liefde tot bloei kwam, trouwen de twee in het geheim. Alleen C-3PO en R2-D2 zijn hierbij aanwezig.

Graaf Dooku/Darth Tyranus (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Graaf Dooku/Darth Tyranus.

Graaf Dooku is de leider van de Separatisten en volgt de bevelen van Darth Sidious op om sterrenstelsels over te halen zich bij de Seperatisten te voegen. Tijdens de Slag om Geonosis weet hij in een gevecht met Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker te ontsnappen met de plannen voor de Death Star door Anakin zijn arm eraf te hakken. Hij heeft voor zijn ontsnapping nog een gevecht met Yoda gehad, maar door een pilaar omver te gooien kon hij ontsnappen, doordat Yoda Obi-Wan en Anakin, die onder de pilaar dreigden te komen, redde door de pilaar in de lucht via De Kracht te verplaatsen

Yoda (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Yoda.

Yoda voorziet een nieuwe oorlog. Door Jedi-meester Graaf Dooku, een oude leerling van Yoda. Die heeft na de dood van Qui-Gon Jinn de Jedi-raad verlaten.Yoda probeert samen met Mace Windu, Kenobi te redden en Graaf Dooku te stoppen. Mace Windu reist met 200 Jedi-ridders naar Geonosis, maar hij verliest de strijd, en bijna al zijn Jedi-ridders worden gedood. Als hij met de laatste 15 overlevenden omsingeld, verschijnen er opeens schepen vol kloonsoldaten, en Yoda. Na een heftige strijd moet Graaf Dooku zich terugtrekken. Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi achtervolgen hem, maar kunnen niet op tegen de krachten en ervaring van Dooku. Yoda komt net op tijd om hen te redden en gaat het gevecht aan met Graaf Dooku. Yoda verslaat Dooku, maar toch kan Dooku nog ontsnappen. Na dit gevecht om Geonosis begint de oorlog tussen de Galactische Republiek, met Jedi-ridders, geholpen door de Clone Troopers, tegen de Separatisten, onder leiding van Dooku.

Mace Windu (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Mace Windu.

Mace Windu probeert samen met Yoda, Kenobi te redden en Graaf Dooku te stoppen. Mace Windu reist met 200 Jedi-ridders naar Geonosis, maar hij verliest de strijd, en bijna al zijn Jedi-ridders worden gedood. Als hij met de laatste 15 overlevenden omsingeld, verschijnen er opeens schepen vol kloonsoldaten, en Yoda. Na een heftige strijd moet Graaf Dooku zich terugtrekken.

Kanselier Palpatine (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Kanselier Palpatine.

Door die woelige politieke toestand bezet Palpatine nog steeds de functie van grootkanselier, hoewel zijn laatste termijn reeds jaren voorbij is. In de Senaat groeit het verlangen om een leger te creëren tegen de separatisten, aangezien de Jedi te weinig macht lijken te hebben om de Republiek te verdedigen. Palpatine blijft, zo laat hij het schijnen, echter geloven in vredelievende onderhandelingen en staat weigerachtig tegenover geweld.

In die woelige tijden ontstaat echter een sterke vriendschap tussen Jedi Anakin Skywalker en Palpatine. Palpatine is voor Anakin een vaderfiguur aan wie hij veel kan toevertrouwen wat niet altijd even gemakkelijk kan bij de Jedi. Palpatine adviseert Anakin vaak om zijn gevoel te volgen, zodat hij later ongetwijfeld de sterkste Jedi ooit zal worden.

Als het nieuws de Galactische Senaat bereikt, is er paniek alom. De noodzaak van een leger is groter dan tevoren en dit geheime kloonleger zou van groot kunnen nut zijn. Om de besluiteloosheid van de Senaat te vermijden wordt besloten aan kanselier Palpatine noodvolmachten (Emergency Powers) te geven, waardoor hij dit leger met één amendement zal kunnen goedkeuren. Nog nooit had een kanselier zoveel macht in handen.

Jango Fett (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jango Fett.

Jango Fett is een premiejager, en wordt tegen het einde van de Republiek beschouwd als de beste in het sterrenstelsel.

Fett draagt een gepantserd harnas dat onder meer zijn gezicht en vreemd getatoeëerde voorarmen verbergt. Het harnas doet niet onder voor een gans wapenarsenaal zoals een vlammenwerper, 2 blasters, 1 blaster op zijn pols, mini raket, klimtouw en messen aan de zijkant van zijn onderarmen. De ingebouwde jetpack dient om kleine afstanden te vliegen en vijanden te verschalken. Voor langere afstanden gebruikt hij zijn ruimteschip, de Slave I. De slave 1 word later gebruikt door zijn zoon Boba Fett.

Jango Fett verschafte zijn genetisch materiaal voor fabricage van de klonen. Als beloning daarvoor kreeg hij een fix bedrag en vroeg Jango een kloon voor zichzelf, die in tegenstelling tot de andere klonen geen genetische modificaties zou krijgen, en met een normale snelheid zou opgroeien, Jango voedde die kloon op als zijn eigen zoon en gaf hem de naam Boba Fett, een personage dat later in de Star Wars-series ook een bekende premiejager zal worden en bounty jobs doet voor onder andere Jabba the Hutt en Darth Vader. Boba heeft na de dood van zijn vader zijn harnas en zijn schip overgenomen.

Koningin Jamillia (11 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Koningin Jamillia.

Koningin Jamillia is de nieuwe koningin op Naboo.

Poggle the Lesser (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Poggle the Lesser.

Poggle laat de executies van Padmé Amidala, Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi in de Petranaki Arena beginnen. Ook is hij lid van de CIS-Council.

Shmi Skywalker (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Shmi Skywalker.

Tien jaar leeft Shmi op Tatooine zonder Anakin ooit weer te zien. In die periode ontmoet ze een man, Cliegg Lars.Shmi trekt in bij Cliegg en zijn zoon Owen. Ook Owens vriendin, Beru, leeft bij hen. Hier beleeft Shmi een paar van de beste jaren van haar leven.

Op een ochtend gaat Shmi paddenstoelen plukken die op de douwdruppels op de voet van moisture vaporators groeien. Ze wordt echter overvallen door een groep tusken raiders die haar afvoeren naar hun kamp. Ze wordt daar weken gevangen gehouden onder erbarmelijke omstandigheden, aan haar polsen hangend aan een houten stellage. Na een maand komt ze bij uit een bewusteloosheid en staart in het gezicht van haar zoon. Anakin, volwassen nu, is teruggekomen om haar te redden. Shmi is trots op haar zoon. Trots op zijn volwassenheid, trots op het feit dat hij een Jedi is, trots op hoe knap hij is en trots omdat hij haar is komen redden. Dit moment van innerlijke tevredenheid maakt haar echter ook klaar voor de dood. Tevreden sterft ze in de armen van haar volwassen zoon.

O

Cliegg Lars (0 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Cliegg Lars.

Cliegg Lars is een moisture farmer en heeft zijn eigen moisture farm. Cliegg ontmoet Shmi Skywalker. Shmi en Cliegg raken erg aan elkaar gehecht en op een dag komt Cliegg en koopt Shmi van Watto. Cliegg geeft haar haar vrijheid en trouwt haar. Shmi trekt in bij Cliegg en zijn zoon Owen. Ook Owens vriendin, Beru, leeft bij hen.

kidi-adi-mundi (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op kidi-adi-mundi.

kidi-adi-mundi is een jedi-meester uit de jediraad. hij vecht me op Geonosis.

Aayla Secura (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Aayla Secura.

Aayla is een van de weinige vrouwelijke jedi. Ze vecht mee in de oorlog op Geonosis.

Wat Tambor (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Wat Tambor.

Wat Tambor is een droite die Nute Gunray en Graaf Dooku helpt bij het maken van een groot Droite leger voor de oorlog.

Nute Gunray (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Nute Gunray.

Gunray blijkt na vier rechtszaken nog steeds de leiding over de Trade Federation te hebben. Hij wil wraak nemen op Koningin Amidala en krijgt bijna zijn zin als Amidala, Anakin Skywalker en Obi-Wan voor hun leven moeten vechten in de Geonosische executiearena

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • HiIson

    Aayla Secura
    Zo vet, zij is übercool! :D :D
    (ik geef je quiz een kudo, omdat ik een mega Star Wars fan ben)

    1 decennium geleden
  • TheJoker

    jango Fett was persoonlijk toch iemand anders

    1 decennium geleden
  • ecool

    leuk(echt niet)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?