in welke warrior cats clan zit jij?

Ben jij een warrior cats fan en wil jij weten in welke clan jij zit? Doe dan deze quiz en kom erachter of jij in een van de originele clans zit of misschien wel in de stam!

Mogelijke uitkomsten

donderclan (27 x uitgekomen)

Jij bent een sterke en trouwe krijger. Jij hoort bij de clan die altijd wint! Jij bent een loyale krijger van Donderclan!

Windclan (3 x uitgekomen)

Jij bent een snelle en slimme krijger. Je hoort bij de clan die over de velden heen raast. Jij bent een snelle krijger van Windclan!

schaduwclan (1 x uitgekomen)

Jij bent een sluwe en slimme krijger. Je hoort bij de clan die altijd als slecht wordt gezien. Maar je bent een trouwe krijger van Schaduwclan!

rivierclan (4 x uitgekomen)

Jij bent een slimme en zwemmende krijger. Je hoort bij de clan die niet bang voor water is. Jij bent een snelle krijger van Rivierclan.

hemelclan (5 x uitgekomen)

Jij bent een sterke en snelle kat die jaagt in de bomen. Jij hoort bij de clan die heel lang vergeten is maar alsnog bestond. Jij blijft je clan trouw als krijger van Hemelclan!

sterrenclan (7 x uitgekomen)

Jij bent een slimme en wijze krijger die dood is gegaan om je clan te beschermen. Jij hoort bij de clan die profeties brengt en iedereen eert. Jij bent een edele kat van Sterrenclan!

Duistere woud (3 x uitgekomen)

Jij bent een sluwe en gemene krijger. Jij hoort bij de katten die hun clans verraden hebben. Jij bent een gevaarlijke kat van het Duistere Woud!

Huisdier/Poeziepoes (0 x uitgekomen)

Jij bent een lieve en schattige kat. Jij hoort niet bij de clans maar woont gezellig bij je tweebenen. Jij bent een verwend huisdier!

Stam der Waterstromen (1 x uitgekomen)

Jij bent geen clankat, maar een slimme kat uit de bergen. Jij hoort bij de stam die vroeger bij het meer woonde, maar eeuwen geleden naar de bergen is gegaan. Jij bent een kat van de Stam der Waterstromen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Blauwpoot

    Hoera donderclan

    3 jaar geleden
  • quartaire

    Ik ben van de stam der waterstomen

    7 jaar geleden
  • Tijgerbloed

    Schaduwclan! :)
    O, nee, ik wil geen kikkers eten!

    7 jaar geleden
  • Growl

    DonderClan!

    7 jaar geleden
  • Marisha

    donderclan!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?