Wat is de grootste afknapper voor jouw dat een jongen kan hebben (of zijn)??

Iedereen droomt weleens van de ideale man, maar droom je ook weleens van de grootste afknapper die een jongen kan hebben. Als je het nog niet deed heb je misschien vannacht wel een droom over dikke jongens, veel te grote spieren, of een hele groep met nerds die achter je aan zit! Maak de test en ontdek wat jouw perfecte jongen echt niet mag hebben!!

Mogelijke uitkomsten

Dik (33 x uitgekomen)

De grootste afknapper in jouw leven zou zijn, dat je viendje dol is op alles wat met eten te maken heeft, dat hij zelf super dik is, en dat hij het liefste ziet dat jij nog 30 km aan komt. Aaah niet gelijk gillend wegrennen, want er is hoop zon jongen houdt je wel lekker warm in bed. Voor koude voeten hoef je dus nooit vang te zijn!

Nerd (35 x uitgekomen)

Je hebt nog nooit iets ergers gehoord je beste vriendin haar broer is de grootste nerd van de wereld en wil die jongen aan jouw koppelen. Dit had je nooit van je vriendin verwacht. En je kon je niet voorstellen dat er nog ergere jongens waren dan je ex die je pas dumpte. Maar zie het positief in voor jouw is er ook nog een zonnetje op deze wereld deze jongens zijn vaak eerlijk, betrouwbaar en heel erg slim;)

Een stravestiet (4 x uitgekomen)

Laatst hoorde je op de radio dat er een man op een punt stond te trouwens met zijn aanstaande vrouw. Toen hij erachter kwam dat het geen vrouw was maar een man. Iets ergers dan dat zou jouw nooit kunnen over komen want dit is eenmaal jouw grootse nachtmerrie. Goed opletten wat je aan de haak slaat is dan heel erg handig!

Spieren (27 x uitgekomen)

Je vroeg je al af wat die dikke bulten onder dat shirt waren, maar nadenken deed je er niet over. En toen hij stoer dacht te zijn en zijn shirt uittrok schrok je je een hoedje. Hij bleek zulke spieren te hebben dat het wel billen leken. Iets ergers zou jouw nooit kunnen overkomen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Swaggerboy0009

    Als mijn vriend dik zou zijn, waarom zou je dan met een zwijn verkering nemen???!!!

    8 jaar geleden
  • aluap98

    Dik, dat plaatje!haha

    1 decennium geleden
  • Eleonora1004

    Nerds klopt zou ik nooit willen

    1 decennium geleden
  • Popplewell

    Dik! Ghehe, dat plaatje xD

    1 decennium geleden
  • fijota

    Nerds, wahaha!
    Klopt ook wel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?