Over wat moet ik iets schrijven???

Hey allemaal,

kijk he ik ben een story begonnen waar ik eigenlijk jullie hulp voor nodig heb!!!! Want het gaat er eigenlijk over bv. wil je weten wat het emailadres van je favoriete ster is of wil je een paspoortje van hem of haar? of wil je een paar weetjes?? of zo van die zinnen bv. vrienden zijn familieleden zonder bloedverwantschap. wil je die zo allemaal bij elkaar dan vraag het mij in een reactie of een pb en dan zal ik het maken voor jullie!!!

Mogelijke uitkomsten

schrijf in een reactie wat je graag wilt!!! (18 x uitgekomen)

dus jij zou graag mmehelpen om mijn story op te bouwen??? dan schrijf een reactie waarover je wilt ik zal zoveel mogelijk helpen maar als ik iets niet vindt zal ik sorry zeggen en heel hard zoeken en als ik het dan vindt dan zeg ik je het wel!!!

zie hierboven!!!!!!!!!!!! (0 x uitgekomen)

bliebloebla waarom moeten er eigenlijk 2 uitkomsten zijn??? kijk maar gewoon hier boven voor de uitleg

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • AgentNialler

    Owh ik weet iets schrijf over die hond en kat die aan het kaarten waren op een bootje terwijl jij met je fiets een hamburger en een ijsje langs kwam en vertel wat je zou doen :D yup ben weer eens HIEPER :)

    1 decennium geleden
  • COMFORTCROWD

    Schrijf over wat populair is hier op Q en geef er je eigen draai aan(:

    1 decennium geleden
  • SuperEva

    schrijf over..........Jij in één of andere film! bevoorbeeld dat je in de hunger games beland en mee moet doen aan de hongerspelen, zelf je eigen vrienden maakt, zelf overleeft enzo..... als je er 1tje hebt verwittig me!

    1 decennium geleden
  • Payno

    schrijf over One Direction (: maar dan als ze niet bekent zijn ofzo ^^
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?