Ben jij een controlefreak?

Word jij zenuwachtig als je BFF vijf minuten te laat is op jullie afspraak? Of wanneer je kleding niet op kleur gesorteerd ligt? Test of jij een controlefreak bent!

Mogelijke uitkomsten

Controlefreak (178 x uitgekomen)

Jij bent een pietje-precies, alles in je leven moet tot in de puntjes geregeld zijn, anders word jij bloednerveus. Spreek je af met je vriendinnen of heb je een lastige toets te leren, dan maak jij een strakke planning. En als iets anders loopt dan jij gehoopt had, verpest dat meteen jou humeur. Probeer eens wat relaxter te worden, dat maakt je leven een stuk simpeler.

In balans (992 x uitgekomen)

Jij hebt je leven goed onder controle, je weet wat je wilt, maar gaat niet obsessief te werk om dat voor elkaar te krijgen. Je plant wel dingen, maar als het even anders loopt, ben je flexibel genoeg om een ander plan te trekken. Spontane en onverwachte acties vind jij leuk. Voor jouw vrienden ben je dan ook een relaxed persoon om mee om te gaan.

Losbandig (78 x uitgekomen)

Jij plant helemaal niets in je leven. Je ziet wel hoe het loopt en negen van de tien keer word het daardoor een zootje. Jou kan dat niets schelen, maar je omgeving vindt da wel heel vervelend. Probeer eens wat vaker je verantwoordelijkheid te nemen en zorg ook eens dat jij degene bent die met een leuk plan komt. Nu kom je soms een beetje lui en laks over.

Statistieken

Statistieken

Reageer (51)

  • Marisha

    In balans

    7 jaar geleden
  • xmrsxhoranx

    Losbandig. Klopt hahaha xD

    7 jaar geleden
  • FrozenStar

    Controlefreak, uhm...
    Dat klopt niet echt, bij sommige denken ben ik precies maar bij andere dingen maak ik er een puinhoop van.

    1 decennium geleden
  • bublicious19

    In balans!
    Yeah dude! (cool) Chiller dan mij zijn, kan gewoon niet! :P
    Grapje, zoiezo wel...

    1 decennium geleden
  • Helena6754xx

    Losbandig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?