ben jij een alfa of een beta?

alfa's zijn mensen die goed zyn in talen. beta's zyn mensen die meer goed zyn in wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en biologie enzo. je kan natuurlijk ook geen van beide zijn. test hier wat jij bent! suc6!

Mogelijke uitkomsten

alfa (609 x uitgekomen)

jij houd van talen. voor alle talen sta jij een voldoende op je rapport.
goed bezig! maar...zorg ook dat je goed bezig blijft met de andere vakken. suc6!

beta (353 x uitgekomen)

jij bent een typische beta. jij houd van school en bent goed in vakken zoals aardrijkskunde en biologie. goed hoor! maar blijf je ook goed bezig houden met de talen. suc6!

schoolhater (138 x uitgekomen)

jij houd niet echt van school. dat maakt ook niet uit, want je kan niet alles leuk vinden. maar je moet toch echt wat aan je inzet veranderen, want jij haalt bijna alleen maar onvoldoendes! jou favo vakken zijn vooral pauze en vrij zijn. maar let op; ookal is school soms niet zo leuk, blijf wel goed leren, anders ga je er later echt spijt van krijgen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Mokka2103

    Beta maar ik haat geschiedenis en aardrijkskunde!!!!

    8 jaar geleden
  • nargisf

    Dit is echt dom. Je hebt drie soorten leerwetenschappen, alfa gamma en beta. Alfa betekent de vakken geschiedenis en aardrijkskunde economie. Gamma is de talen. En beta zijn de technische vakken. Ik krijg als antwoord voor deze quiz alfa, terwijl ik toch echt betagericht ben (heb een n&t profiel) en ik ben goed in talen. In de alfavakken was ik nooit zo goed. Denk de volgende keer twee keer na voordat je een quiz maakt over een onderwerp waar je duidelijk niks van af weet

    1 decennium geleden
  • Adaph

    alfa

    1 decennium geleden
  • Fantasse

    alfa ;D

    1 decennium geleden
  • Sunflowers

    Beta

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?