Bij welke engelen/demonen serie pas jij?

Omdat mijn vampier versie van deze quiz wel in de smaak viel maak ik nu een vervolg alleen nu over engelen en demonen
Deze 'series' kunnen gaan over een boekenreeks , een film of een tv-serie.
Veel plezier!!!

(De andere quiz: http://www.quizlet.nl/quiz/380754/bij-welke-vampierserie-pas-jij/)

Mogelijke uitkomsten

Fallen - serie (boek) (89 x uitgekomen)

Jij gelooft juist als luce in zielsverwanten. hieronder korte uitleg van het boek als je het niet kent;

Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden?
Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniel Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en camera's elke beweging waarnemen. Daniel laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniel wanhopig geheim probeert te houden... ook al betekent het haar dood.

Drift/Dwalen/Dromen (boek) (31 x uitgekomen)

Jij bent dus voor een mysterieuze aantrekkingskracht, hier de korte uitleg:

Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi… Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. Jammer genoeg moeten ze samen aan een project werken, hoewel Nora dat veel liever met haar beste vriendin zou doen. Patch blijkt heel veel over Nora te weten en dat is best raar. Bovendien lijkt het wel of ze hem overal tegen komt: in de bibliotheek, op de pier, in haar favoriete eettentje... Er gebeuren mysterieuze dingen en Nora weet niet meer wat wel of niet echt is. Dat Patch er iets mee te maken heeft is wel duidelijk. Maar wat precies? Wie is hij werkelijk en is hij wel te vertrouwen?

angel/angel fire (boek) (44 x uitgekomen)

Jij bent dus iemand die engelen 'slecht ' noemt zoals de engelen in het boek angel(ik bedoel hier dus niet mee dat je voor de duivel bent ofzo). Deze engelen zijn gewoon anders. hier onder de korte uitleg;

Engelen zijn overal, ze maken deel uit van onze wereld. Ze zijn mooi, ontzagwekkend, onweerstaanbaar. Gewone stervelingen verlangen ernaar een glimp van deze wonderlijke schepselen op te vangen, hun genezende aanraking te voelen. Maar wat als hun magische aantrekkingskracht niet is wat het lijkt?
Willow beseft dat ze anders is, en niet alleen omdat ze graag sleutelt aan auto’s. Ze heeft een gave. Willow kan de toekomst van mensen zien, hun dromen, verlangens en verdriet voelen, gewoon door hen aan te raken. Ze heeft geen idee wat het betekent en hoe ze aan de gave komt. Tot ze Alex ontmoet.
Alex is een van de weinigen die de waarheid over engelen weet. Hij kent Willows geheim en is vast van plan haar tegen te houden. Want de donkere krachten die groeien in Willow maken haar gevaarlijk – maar ook onweerstaanbaar…
Tegen beter weten in voelt Alex dat hij valt voor de charmes van zijn aartsvijand.

halo/hades (boek) (56 x uitgekomen)

Jij bent dus voor de 'typische' engelen: de redders, dus. Ook ben je een romantisch type. hieronder de korte uitleg:

Venus Cove is niet meer dan een slaperig stadje. Daar komt verandering in wanneer vanuit de hemel drie engelen naar het stadje worden gestuurd: Gabriel, de krijger, Ivy, de heler, en Bethany, de tiener. Zo onopvallend mogelijk maakt het drietal zich op voor een strijd tegen het Kwaad. Om zo min mogelijk op te vallen, proberen de engelen zich als een gewoon gezin voor te doen. Bethany gaat naar de plaatselijke middelbare school, wordt verliefd en begint tegen alle regels van de hemel in een relatie. Maar al snel blijken de drie engelen niet de enige bovennatuurlijke elementen in Venus Cove te zijn. De komst van een uiterst charmante, verleidelijke en bovenal dodelijk gevaarlijke jongen bedreigt het voortbestaan van de wereld en de engelen moeten al hun krachten bundelen om hem te bestrijden. Bethany kunnen ze daarbij niet missen, en de jonge engel zal moeten kiezen tussen de liefde en haar missie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Frisk

    ken je deze serie al?





    Lijkt een beetje op Angel van Weatherly, alleen is het godsdienstig meer correct.
    Persoonlijk is dit mijn favoriet, het is goed geschreven. Bevat veel humor en niet te veel klefheid.

    9 jaar geleden
  • Somerhalders

    Halo,
    I guess I'll have to check that out.

    9 jaar geleden
  • FreeThyself

    Fallen, en de trilogie inderdaad ook uitgelezen :D

    9 jaar geleden
  • Firedemon

    Angel Fire, al lees ik ook Fallen.

    1 decennium geleden
  • Jaegerjaquez

    Okee ik ben het niet eens met mijn uitkomst maar jah
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?