ben jij klaar voor je eerste keer ? ( alleen voor girls

ben jij klaar voor jou eerste keer seks ? sommige girls denken van wel, terwijl het misschien niet helemaal zo is. ben jij over te halen als je vriendje je heel lief aankijkt en erom zeur of blijf jij bij je principes? zoek met deze test uit of jij klaar bent om `all the way`te gaan.(H)

Mogelijke uitkomsten

All the way, NO WAY! (31 x uitgekomen)

jij bent nog niet klaar voor seks en dat is helemaal oké. jij vind het belangrijk dat je het doet met een heel speciaal persoon, en die heb je nu nog niet.of in iedergeval ken je hem voor je gevoel nog niet lang genoeg. Top dat jij je niet laat overhalen en gewoon bij je eigen principes blijft. probeer dit vol te houden totdat je er wel klaar voor bent en dan word jouw eerste keer een ervaring om nooit te vergeten

On your way. (240 x uitgekomen)

jij bent al bezig met seks, maar nog niet helemaal klaar voor `je daad`. je denkt erover na , fantaseert en je verzamelt informatie. jij hebt al gezoend of bent al een stapje verder gegaan. het is een goed idee om je vast te verdiepen in verschillende manieren om veilig seks te hebben. praat daarover met je vriendje, BFF, ouders of check internet.

That`s okay (284 x uitgekomen)

jij bent helemaal klaar om all the way te gaan. misschien heb je het zelfs al gedaan. Prima, zolang je maar geen dingen doet waar je zelf niet achter staat én je het 100% veilig doet, zodat je niet bang hoeft te zijn voor ongewenste zwangerschappen of soa`s .Geniet er verder vooral van !

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Alleidis

    No way.

    9 jaar geleden
  • AlienInMir

    ALL THE WAY, NO WAY! die dus... snap ik ook wel... geen relatie, 12 jaar... niet echt een geweldige combinatie om sex te hebben... ik heb zelfs nog nooit gebekt.. (kuch kuch, ik verbeter, gezoent...(A))

    1 decennium geleden
  • 4815162342

    On your way :D

    1 decennium geleden
  • Lizx

    on your way !! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?