Wat je niet verwacht...

voorproefje op mijn story :D

p.s. Geef reactie en kudo a.u.b! :D

Mogelijke uitkomsten

Wat je niet verwacht begon... (lees mijn story, dit is het begin, kudo en reactie please!) (50 x uitgekomen)

9 februari 2008;

De koude rilling gaat door mijn hele rug, dat het zover zou gaan had ik een paar maanden geleden nooit als uitkomst gezien. Daar lag ze, bewusteloos, misschien nog erger. Hoe kon dit gebeuren? Hoe kon het hiermee eindigen? Ik weet hoe het nu is, maar hoe was dit begonnen. Het voelt apart, niet op een fijne manier zoals bij een apart iemand bij je sportclub, apart in de zin dat je het gewoon niet kan bevatten. Dit is daar veel te vreemd voor.

27 Juli 2007

Liggend in bed kijk ik naar het plafond, ik ben te moe om op te staan. Mijn vader heeft me al 4x geroepen en heeft 2x geschreeuwd, dat houd ik altijd bij, dat houd me bezig. Ik droomde heel raar, over het afsluitfeest van het schooljaar dat vanavond wordt gehouden. Ik zag een meisje, iemand die ik niet kende, maar ze zag er raar uit, ze was waarschijnlijk ernstig verongelukt. Ik denk over wie het kan zijn, maar ik kan me niks herinneren. Dat is ook bijna onmogelijk, zo erg zag ze eruit. Overhaal had ze schaafwonden en haar kleding zat vol met scheuren. Alleen 1 ding as helder te zien; een metalen sleutelhanger in de vorm van een aapje.

Ik zit beneden, mijn moeder staat achter het fornuis, ze maakt een omelet met kaas en rosbief; een aparte cominatie, maar al sinds mijn 5e mijn favoriet. Ik lustte geen enkel omelet toen, totdat ik prongelijk (tijdens het maken van 1 met kaas en ham voor moederdag) rosbief erbij gooide. Het sloeg meteen aan. Mijn vader is al naar het werk, het is 7:15. Nog 4 minuten en dan moet ik naar school. Opeens vraagt mijn moeder of ik zin heb in het schoolfeest vanavond. Ik antwoord heel snel van wel, en dat is ook echt zo. Toch ben ik heel moe.

Ik zit op de fiets, ik zie de bomen snel voorbij vliegen. Links rijdt een rode auto, ik zie een zwartharig meisje. Ze lacht naar me, hoewel ik haar nog nooit eerder heb gezien. Ze is best mooi, ze heeft een rondhoofd en haar haar is rond geknipt. Ze draagt een blauw vest met een t-shirt eronder waarop een hartje met een smiley erin getekend is. Ik ben op de helft, ik woon maar 5km van school, dus het duurt nog maar 10 minuten. School is erg leuk, alleen de lessen zelf zijn voor mij saai

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • HopexLove

    oeeh leukk<33
    hha, het eerste stuk is op mijn verjaardag :P ik ben 9 feb jariigg!
    haha<33 maar je moet hier een story van gaan maken!

    1 decennium geleden
  • Tuning

    wow,, heavy xD,, wel stoer geschreven,, verder?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?