Welke Gooische Vrouw ben jij?

Ben jij Claire,
Anouk,
Cheryl,
Willemijn,
of Roelien?

TEST HET NU!

Mogelijke uitkomsten

Claire van Kampen (16 x uitgekomen)

Jij bent net als Claire een koele, cynische jonge vrouw. Je kunt soms een tikkeltje bot of sarcastisch om de hoek komen maar over het algemeen ben je een zeer betrouwbare en eerlijke vriendin. Mensen mogen jouw loyaliteit wel op prijs stellen!


xD

Willemijn Lodewijkx (17 x uitgekomen)

Jij bent net als Willemijn een betrouwbare en zorgzame vriendin. Je staat dag en nacht voor je vriendinnen klaar maar verwacht dan ook exact hetzelfde terug. Je bent verder heel gezellig en houdt wel van een culinair hoogstandje!

Anouk Verschuur (11 x uitgekomen)

Jij bent net als Anouk een avontuurlijke vriendin. Je bent altijd in voor álles en bent bijna nergens bang voor. Verder durf je voor jezelf op te komen en schaamt je niet voor je lichaam. Je bent namelijk mooi zoals je bent. Verder ben je erg creatief en fantasierijk.

Cheryl Morero (15 x uitgekomen)

Jij bent net als Cheryl een echte fashionista en shopaholic. Je houdt ervan om in de nieuwste mode door de PC Hooft te lopen. Verder ben je erg behulpzaam en loyaal naar je vriendinnen toe en erg beschermend over de mensen (en dieren) waar je van houdt.

Roelien Lodewijkx-Grootheeze (13 x uitgekomen)

Jij bent net als Roelien een onafhankelijke dappere jonge vrouw. Niet bang om voor jezelf op te komen en voor je rechten te vechten. Je bent een loyale en eerlijke vriendin die niet snel een geheim zal verklappen. Verder ben je een echte dierenvriend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Acopalypse

    Cheryl
    wie de f is dat? XD

    9 jaar geleden
  • GleeKlainer

    Anouk. Hoewel ik zelf denk dat ik meer op Willemijn zou lijken

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?