7 minutes in heaven | Wolfpack || Twilight

de titel zegt al genoeg denk ik. het is dus met Jacob, Quil, Seth, Embry, Paul, Jared en Sam

Mogelijke uitkomsten

Seth (46 x uitgekomen)

je pakt het shirt uit de bak en kijkt op. seth word helemaal rood. je bent blij dat het seth is. hij is namelijk al jaren een goede vriend van je. jij was ook de eerste die wist dat seth een wolf was. na het wolfpack natuurlijk. je loopt de kast in met seth achter je aan. je wordt een beetje zenuwachtig. want seth is al heel lang je beste vriend, maar je vind hem ook al een tijdje leuk. "Ok ___________ ik vind je al een tijdje leuk. volgens Sam ben ik op je ingeprent" zei seth ineens. je was best wel blij. nu wist je waarom je hem ineens zo leuk vond en waarom hij de laatste tijd zo verlegen is. seth buigt zijn hoofd langzaam naar jou toe. dan zoenen jullie. jullie gaan helemaal op in de zoen. HEEY KLEINTJES KOM DIE KAST EENS UIT" roept Embry. jullie lopen hand in hand de kast uit. je gaat naast seth zitten en kunt alleen nog maar denken aan seth. jouw seth.

______ = jouw naam

Jared (24 x uitgekomen)

je pakt het clowns masker uit de doos. je kon drie mensen bedenken die dat hadden. namelijk Jared, Embry of Quil. je ziet dat Jared opstaat. daar was je best blij mee. je vind embry en Quil een beetje raar. je loopt achter Jared aan de kast in. als jullie erin zitten kijkt Jared je doordringend aan. dan komen zijn ogen steeds dichterbij. voor jij het doorhebt zoenen jullie al. je wordt helemaal blij van binnen. dit is iets waar je al jaren over droomt. jij en Jared die staan te zoen. tot je tegenzin stopt hij. hij zit even aan je pols. je kijkt en ziet er een mooie bedelarmband aan zitten. dan zien je Jared weer. jullie heb de tijd niet meer in de gaten. "HEEY TORTELDUIFJES HET IS TIJD OM TE STOPPEN" roept embry. je stopt met tegenzin. je pakt Jared's hand vast en loopt samen met hem de kast uit. je gaat bij hem op schoot zitten en blijft daar ook de rest van de avond.

Paul (64 x uitgekomen)

je pakt de stressbal uit de doos. je weet meteen dat die van Paul is. je wordt best wel bang. Paul kijkt altijd zo boos. je loopt een beetje bang de kast in. Paul loopt achter je aan. zodra Paul in de kast zit loop je zo ver als mogelijk naar achter. "ben je bang voor me" vroeg Paul een beetje verdrietig. je knikte zachtjes. je hoorde de rest lachen. "als je wilt kan ik veranderen. ik zou alles voor je doen" zei Paul. je snapte het niet echt helemaal. Paul zag je verbaasde blik. "ik ben op je ingeprent ______ en als ik je bang maak dan spijt me dat enorm, maar ik wou je alleen maar beschermen" zei hij. je keek nog eens in zijn ogen. alle bange gedachten verlaten je en voor je het weet druk je jou lippen op die van paul. na een paar minuten roept Jared "KOM ER UIT GROTE BOZE WOLF". Paul begint zachtjes te trillen. je kalmeert hem en samen lopen jullie de kast uit.

__________ = jouw naam

Jacob (75 x uitgekomen)

je pakt de armband uit de doos. je ziet dat er een klein wolfje aan zit. je loopt de kast in en hoopt dat het jacob is. je hebt geluk. jacob komt een beetje verlegen de kast in. je hart maakte een klein sprongetje. je zit namelijk bij hem in de klas en sinds een week ben je echt hopeloos verliefd op hem. jacob komt met zijn mond bij jou oor. "ik moet je iets bekennen. ik ben op je ingeprent en ik wou vragen of je morgen met me uitgaat" zei hij.je kan niks meer zeggen dus je knikt ja. jocob drukt nu zijn lippen op die van jou. je zoent gewillig terug. jullie zoen gaat over in een tongzoen. je kunt alleen maar aan jacob denken. dan wordt ineens de kast deur open gedaan. van schrik vallen jij en jacob op de grond. jullie moeten samen lachen. jullie hadden beide niemand horen roepen. jacob helpt je omhoog. de rest van de avond kun je alleen nog maar aan hem denken.

Sam (38 x uitgekomen)

je pakt de gewichten uit de doos. je bent namelijk best nieuwsgierig van wie die zijn. je loopt meteen de kast in om het nog spannender te maken. na een paar minuten word de kast eindelijk open gemaakt. je ziet sam binnenlopen. je vind het best leuk. je vind hem altijd al een goede leider en hoopte al dat hij op een dag van jou zou worden. je hebt vandaag geluk hij is voor 7 minuten van jou. je doet een stapje dichterbij. "ok __________ voordat je iets wil doen moet ik je iets vertellen" zei sam. "ok wat is er" vroeg je nieuwsgierig. "nou ik ben dus ingeprent" begon hij. "O ok. we kunnen ook praten" zei je teleurgesteld. "wacht nou even je liet me niet uitpraten. ik ben dus ingeprent op jou" je geluk kon nu niet meer op. nu wist je dat hij altijd van jou zou zijn. je zoende hem. hij zoende je terug. "OK JULLIE MOGEN WEL STOPPEN MET ELKAAR AFLEBBEREN" riep Embry. "kom vanavond naar mij toe" zei sam net voordat je de kast uit liep.

___________ = jouw naam

Embry (126 x uitgekomen)

je pakt de dromenvanger eruit. je hebt echt geen idee van wie die is. je hoort iemand van de jongens grommen. fijn nu zat je ook nog met iemand die het helemaal niet wou. je liep de kast in en zou daar wel zien wie het was. je wacht en ziet dat embry binnen komt. je durft hem niet aan te kijken omdat je weet dat hij dit eigenlijk niet wilt. "waarom gromde je net" zei je ineens. "O ehm. ik zou eigenlijk niet mee gaan, maar de jongens hebben mij gedwongen" zei embry. je bent een beetje teleurgesteld. je kijkt hem aan. dan veranderd alles. je word echt hopeloos verliefd op hem en hoopt dat hij dat ook voelt. je ziet zijn ogen steeds dichterbij komen. don voel je zijn lippen op die van jouw. je doet je ogen dicht en zoent hem gewillig terug. je hebt niet door wat er net is gebeurt, maar dat boeit je niet. zolang jij maar bij embry kan zijn vind jij het best. "JO STOPPEN JULLIE OOK NOG EEN KEER" rie jared. met tegenzin haalt embry zijn lippen van de jouwe. hij drukt een briefje in je hand en loopt dan de kast uit. kom vanavond naar mij staat er op het briefje.

Quil (149 x uitgekomen)

je pakt de ketting met het hartje. je weet niet van wie die is. je loopt de kast in en hoort dat er iemand achter je aan loopt. je staat in de kast en draait je om. daar zie je quil staan. jij en quil worden beide rood. "waarom een ketting" vroeg je om de stilte te verbreken. "ik dacht dat die dan zo zou opvallen dat jij hem zou pakken" zei quil verlegen. je vind hem op dit moment zo schattig. "Waarom moest ik hem dan persee pakken" vraag je nieuwsgierig. "Nou ik ben dus op je ingeprent" zei hij zachtjes. hij begint te blozen. je grinnikt. quil kijkt meteen op. "Waarom lach je" wou hij weten. "Je bent schattig als je bloost" zei je tegen hem. hij begint nu nog meer te blozen. je voelt de vlinders heft in je buik tekeer gaan. je besloot om zelf maar het initiatief te nemen. je drukt jouw lippen op die van quil. hij zoent jouw meteen terug. na een minuut of 3 stopte hij. je keek hem vragend aan. op dat moment wordt de deur opengedaan. quil pakt je hand vast en trekt je bij hem op schoot. daar blijf je de rest van de avond ook zitten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?