Wie ben jij van de serie friends?

Ben jij de controlfreak Monica, de modieuze Rachel, de gekke Phoebe, de grappige Chandler, de dinosaurus Ross of de onnozele Joey?

Test het!

Mogelijke uitkomsten

Monica Geller (701 x uitgekomen)

Jij bent net zo eigenwijs als Monica! Ondanks haar "ziekte" om alles schoon te maken en de gastvrouw te zijn, is ze een van de liefste en behulpzaamste van de friends.

Rachel Green (864 x uitgekomen)

Rachel is de girliegirl van het stel en ze is altijd met mode bezig. Rachel is soms wat naïef en durft niet goed te zeggen wat ze van iets vindt maar ze is heel geliefd bij de mannen.

Phoebe Buffay (197 x uitgekomen)

Jij bent net zo goofy en kinderlijk als Phoebe! Phoebe is de outsider van het stel en is altijd een tikje apparter dan de rest, maar ondanks dat is Phoebe een van de trouwste vrienden.

Chandler Bing (414 x uitgekomen)

Chanel is de clown van het stel en kan het niet helpen om altijd gek te doen, maar als het moet, is hij serieus en doet hij altijd wat er van hem verwacht wordt.

Ross Geller (216 x uitgekomen)

Ross het meest serieus van het stel en is ook het slimst. Hij is heel erg eigenwijs maar soms ook een tikje naïef. Ondanks dat kan hij ook vaak de meest grappige acties hebben als hij weer eens in een lastige situatie verzeild raakt.

Joey Tribbiani (420 x uitgekomen)

Joey is het meest kinderlijke van het stel, en heeft de groep echt nodig om op gepast te worden. Als hij hen niet had, zou hij niet herinnerd worden als hij weer eens vergeet op zijn werk te verschijnen. Ondanks dat is hij ook de "ladykiller" van de groep en hopt van het ene meisje naar de andere.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?