Welke speciale agent ben jij van NCIS?

Ben jij een kick ass girl, een grappige gotic
of een super nerd en player of een echt leider?
Vind het uit met de NCIS quiz :D

Mogelijke uitkomsten

Ziva David (28 x uitgekomen)

Jij bent een echte koele kikker, voor niets en niemand bang en ook nog eens slim :D Je hebt wat geheimen en bent een ster om ze te verbergen.
Misschien moet je ook eens een keer uit je comfort zone gaan en je gevoelens en emoties eens laten zien. Qua liefde heb je misschien wat hulp nodig aangezien je meestal juist op de verkeerde lijkt te vallen. Kies een keer voor je eigen veiligheid en niet op een stoere bink, misschien valt die ene nerd of stille jongen best wel mee en krijgen jullie het nog leuk samen, geef het gewoon wat tijd :D veel suc6 en je redt het wel, wees voorzichtig en denk eens aan wat jij wilt.

Abby Sciuto (46 x uitgekomen)

Wow, een echt genie en nog grappig ook :D wat een super combi. Jij houdt van zwart en draagt het goed. Je bent goed met computers en houdt van scheikunde en dat soort dingen. Maar je bent niet alleen slim je bent ook nog knap en grappig. Er lopen vast een hoop jongens achter je aan, niet?! Om je nog een beetje op weg te helpen naar een goede realatie moet je misschien niet zo druk en hipper zijn op je eerste date, laat hem ook uitpraten ookal praat hij misschien onzin en is hij niet zo slim als jij :D Jongens houden er niet van als je ze verbeterd of onderbreekt, maar doe je nooit anders voor dan dat je bent je krijgt daar later spijt van. Je kunt misschien op de 2e of 3e date wel laten zien hoe slim je bent, maar doe het rustig aan, en drink niet te veel Caf-Pow :P

Tony Dinozzo (8 x uitgekomen)

Jij bent een echte grappen maker en een film gek :D Je probeert altijd alles te vergelijken met een film die je gezien hebt. Ook probeer je de sfeer erin te houden door grapjes te maken, super leuk en niks mis mee, blijven doen! Maar het mag af en toe wel wat minder. Meisjes zijn dol op jongens met humor en je hebt vast al aardig wat vriendinnetjes gehad. Ook al een keer een lange realatie gehad? Zo nee hier zijn wat tips om het vol te houden: 1. doe rustig aan, neem haar op een paar dates en probeer haar beter te leren kennen.
2. LUISTER naar HAAR, meiden vind dat fijn, en als jij steeds aan komt met film referenties over films die zij nooit heeft gezien, of met schuine moppen, is ze al snel klaar met je.
3. Ga eens naar de film met haar eentje die je allebei leuk vind hebben jullie wat om over te praten :D en het is hardstike gezellig.
Veel suc6 en je komt er wel!

Timothy McGee (5 x uitgekomen)

Jij bent een nerd maar een hele leuke nerd :D Je bent aardig en slim en dat is wat een meisje zoekt. Je bent ook wat onzekker maar dat is juist wel leuk. Om wat zekerder in je schoenen te staan en voor je zelf op te komen kun je het beste in je zelf geloven! Doe dat en je zult veel verder komen dan dat je nu al bent. En trek je niks aan van alle mensen die wat over je zeggen, jij weet wat je wel een niet kan en probeer van daaruit verder te gaan. En ook qua liefde moet je soms gewoon net dat extra stapje nemen, wees niet bang voor een afwijzing ga er gewoon voor, en als het dan niet werkt zie je het als een les je leert er van en gaat weer door. Geef niet op!!!

Leroy Jethro Gibbs (3 x uitgekomen)

Jij bent een echte leider en laat je door niks afleiden. Dat is opzich goed, maar heb ook een beetje plezier in het leven, vergeet niet óm te leven :D Qua liefde heb jij vast geen problemen jij wikkelt iedereen die je wil om je vinger, kijk wel uit met andere gasten want die lijk jij nog al eens boos te maken. Laat ook eens wat emotisch los, (meiden vinden dat vooral lief) en wees ook eens een keertje naïve en doe eens een keertje gek. Het kan geen kwaad. :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Snapple

    ziva!!

    7 jaar geleden
  • Zapata

    Abby :3 Had liever Ziva gehad, maar toch.

    7 jaar geleden
  • NCISLADENSI16

    zivaaaaaaaa ik vind haar dus sos de coolste en zij (cote de pablo) is na Daniela Ruah de coolste actrice (H)(H)(H)(H)(H)(H)

    8 jaar geleden
  • xaladdinx

    Abby natuurlijk!

    8 jaar geleden
  • ZephyrDragon

    ABBY ABBY ABBY (H)(H)
    Ik hou van Abby :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?