Welke dansstijl pas het best bij jou???

Ballet, Streetdance, Tango of toch een Cheerleader??
Test het hier ;)
Have fun!

Mogelijke uitkomsten

Ballerina (33 x uitgekomen)

Jij kan zeker een ballerina worden!
Je bent stil en rustig. Soms kan je een beetje verlegen zijn. Maar je kan ook heel elegant en charmant zijn! Je bent erg dromerig. Je bent erg lief en behulpzaam. Maar omdat je altijd zo stil en in je eigen droomwereld zit kan je soms voor andere afstandelijk over komen. En daarom heb je best weinig vrienden. Maar je vrienden zijn dan ook echte, betrouwbare vrienden voor het leven! En die weten hoe jij echt bent; A real Angel!

Cheerleader (5 x uitgekomen)

Jij kan zeker weten een Cheerleader worden!
Je bent erg populair (ja, ook bij de jongens) Je hou er van om alle aandacht op je te hebben. Je vind het leuk om mensen bij een wedstrijd op te vrolijken en te steunen door te gaan cheerleaden! Maar omdat je zo populair bent kan je soms een beetje eigen dunk hebben. En ook best gemeen zijn! En dan vooral tegen buitenbeentjes.
Probeer is ook met de mensen om te gaan die er een beetje buiten horen (nerds, altos..)als je even met ze gaat babbelen kom je erachter dat ze toch best leuk kunnen
zijn!

Tango (9 x uitgekomen)

Jij kan zeker Tango dansen!
Jij bent vurig, passioneel en sexy! Jij weet wat je wil en laat niet over je heen lopen. Je bent erg charmant en weet de jongens voor je te laten vallen. Je hebt passie voor dansen. Met je hoge hakken, mooie jurk en geweldige dansmoves kan je iedereen op de dansvloer versteld laten staan!

Streetdance (37 x uitgekomen)

Jij kan zeker aan Streetdance doen!
Jij bent stoer! Je weet wat je wil en laat zeker weten niemand en niets over je heen lopen. Je bent erg populair maar er zijn ook mensen die jou echt niet mogen (jaloers?). Jij laat je passie voor dansen zien in clubs, op de dansvloer of gewoon op straat. Iedereen blijft met open mond staren naar jou amazing dansmoves! Maar je hebt het niet echt op beroemdheid op de poduim en zo. Jij wil niet een echte baan. Jij wil gewoon feesten, lol maken en gewoon in clubs laten zien wat je allemaal kan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • vampireprincess

    ballet...dat klopt... :)

    7 jaar geleden
  • sexyvamp

    ballerina..zit ook ook ballet 100% true..alhoewel tango is misschien ook wel wat voor mij:)

    9 jaar geleden
  • Melek

    ballerina
    ik vind het heel mooi en de viool muziek vooral

    1 decennium geleden
  • Inifinity

    Ballet!
    Ik vind het echt heel mooi!

    1 decennium geleden
  • minsung

    streetdance ^^
    i like <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?