wie ben jij van avater

Ben jij aang, katara, sokka, toph, zuko of azula

Mogelijke uitkomsten

Katara (79 x uitgekomen)

Katara is van de zuidelijke waterstam en heeft zichzelf leren watersturen. Haar moeder is vermoordt door de vuurnatie en daar is ze erg boos over. Katara is erg bezorgt en moederlijk. Dit komt door de dood van haar moeder. Ze is erg volwassen en heel lief. Katara heeft ook een heelende gave.

Aang (15 x uitgekomen)

Aang is de avatar. hij is 12 jaar (technisch gezien 112) Toen hij hoorde dat hij de avatar was liep hij weg omdat hij de avatar niet wilde zijn. Aan is heel wijs voor zijn leeftijd maar soms heel kinderachtig. Hij is een heel krachtige luchtmeester. Hij is heel erg verliefd op katara

Sokka (3 x uitgekomen)

Sokka is van de zuiderwaterstam en de oudere broer van Katara. Sokka is vaak erg onnozel en dat levert grappige situaties op. Toch kan sokka ook heel verantwoordelijk zijn, hij is bijvoorbeeld heel beschermend tegenover katara. Ondanks dat sokka niet heel slim is, zijn er veel meisjes die hem leuk vinden. onder andere Yue, Tay lee, Toph en suki. Maar yue en suki zijn de enige met wie hij iets heeft(gehad). Hij kan trouwens wel goed kaartlezen.

Toph (17 x uitgekomen)

Toph is een blinde aardemeester. Ze is 12 jaar. door haar blindheid waren haar ouders overbeschermend en mocht ze niks. daarom ging ze stiekem meedoen aan wedstrijden onder de naam ´de blinde bandiet´. als ze aang ontmoet loopt ze weg om hem te leren aardsturen. Tohp is koppig, eigenweis en soms nogal arrogant. doordat ze is weggelopen is ze erg wild en dat levert nogal wat conflicten met katara op. Toch blijkt dat Toph niet zo hard is als ze zich voordoet. Ze doet of ze haar ouders haat maar dat is niet zo, eigenlijk mist ze ze. Toph heeft ook een beetje een oogje op sokka

zuko (18 x uitgekomen)

prins zuko is de zoon van de vuurheer. Hij is verbannen en daardoor gedwongen de avatar te vangen om zijn eer terug te krijgen. Zijn lidteken heeft hij van zijn vader. Zuko laat het niet altijd merken maar geeft veel om zijn oom iroh die meer vader voor hem was dan zijn eigen vader. later verandert zuko en komt hij bij team avatar om aang te leren vuursturen. Zuko was nooit de lieveling van zijn vader maar wel van zijn moeder. Die is ook verbannen(zuko dacht dat ze dood was) Zuko heeft een relatie met Mai. Een chagerijnig meisje van adel van de vuurnatie.

Azula (32 x uitgekomen)

Azula is de dochter van de vuurheer en de zus van zuko. Ze is de lieveling van haar vader. Ze is erg gemeen, verwaand, bazig en intimiderend. Azula stuurt blauw vuur en bliksem. Haar 2 beste vriendinnen (Mai en Tay lee) hield ze in haar macht door ze bang te maken. Toch heeft Azula 1 zwakke plek: Haar moeder vond zuko liever dan zij. ze doet of het haar niets kan schelen, maar diep van binnen doet het pijn. Ze denkt dat haar eigen moeder haar mar een monster vond.

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • OrbofDoom

    Haha i had Zuko en zei dat ik verliefd was op Sokka (van de opties vind ik Sokka het leukst lol)

    4 jaar geleden
  • Yoola

    Katara :)

    1 decennium geleden
  • Sannette

    Toph

    1 decennium geleden
  • annickemiek

    azulaaaaaaaaaaaaa gna gna gna ik neem de wereld over mwahahahaha!

    1 decennium geleden
  • Nitsuki

    hahaha ik ben aang. Maar dan kan ik wel vliegen :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?