In welk ONM Decor zou jij het beste kunnen werken?

Vroeg of laat zul je er toch aan moeten geloven... een vaste baan! En lijkt het jou nou niet stoer om bijvoorbeeld te serveren in DOK of te verplegen in het AZB?

Doe de nieuwe Quizlet en ontdek of jij het meest op je plaats zou zijn in DOK, QBF, het AZB of Muiderpoort.

Mogelijke uitkomsten

AZB (67 x uitgekomen)

Jij zou het beste in het AZB kunnen gaan werken. Er voor zorgen dat mensen die jouw hulp nodig hebben zich op hun gemak voelen, is helemaal jou ding.

Onder leiding van Bettina en met o.a. Shirina als collega zou jij het helemaal naar je zin hebben!

DOK (32 x uitgekomen)

In DOK zouden ze jouw volledige inzet mogen verwachten, want jij zou daar goed tot je recht komen. Eten klaarmaken, achter de staan of serveren, jij bent er geknipt voor.

Met JP, Sanne, Malú en Joost zou je de grootste lol hebben, maar je wilt ook dat de klanten het zo naar hun zin hebben!

Muiderpoort (31 x uitgekomen)

Jij zou het best in Muiderpoort kunnen gaan werken, want je komt het liefst in aanraking met mensen uit verschillende leeftijdsgroepen én culturen.

Je bent best organisatorisch ingesteld en vindt het maar niets om avond aan avond op de bank te blijven hangen. Er op uit!

QBF (81 x uitgekomen)

Iedereen een gezellige avond bezorgen en zelf ook nog even meefeesten, dat is wat jij wil. In QBF ben je helemaal op je plaats, of je nu van het organiseren bent of biertjes staat te tappen...

Daan, Kyra en Sam staan al te popelen om met jou samen te mogen werken, want je bent energiek en houdt van jonge mensen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?