Ben jij ''het oog?''

Ben jij het oog? Of kan je nog wel wat tegenstrijd verwachten?..

Mogelijke uitkomsten

Ja! (2 x uitgekomen)

Het oog bezit ware krachten..
Het kan recht door iemands ziel heenkijken, het is intelligent, het voelt alles aan.. en het is vastberaden zijn/haar eigen standpunt aan te houden.. Maar wat bezit een mens die gelijk is aan.. Het oog?

-Intelligentie
-Standvastigheid
-Moed
-Loyaliteit
-Opkomend
-Talenten
-Geboren leiderschap
-Zelfstandigheid
-Zienend
-Filosofische gedachtes

''Het oog'' is een zowel mytisch als filosofisch verhaal waar ik aan ga werken.. Met hierbij een soort iets wat ik erin ga verwerken:
Je hebt drie groepen mensen.. De mensen die door het goede aangetrokken zijn, de slechten en degene die er tussenin staan. Maar dan vraag je je af.. Wat is goed en wat is slecht? Niks.. Binnen de samenleving bestaan er wel dingen die worden gezien als ''goed'' of ''fout'', maar in de realiteit is het anders. Denk je maar eens in.. Hitler in de 2e wereldoorlog? Het eerste wat er door je heen gaat is een psygisch gestoorde man die duizenden mensen heeft vermoord, Althans, voor de meesten dan. Maar hoe zat het met de duitsers? Zij vonden hem een held.. In dat opzicht kan je het misschien nog wel volgen. En hoe zsit het met de IS? Zijn hun slecht? Ze hebben mensen vermoord en dat is zeker niet oké, maar denk je eens in hoe deze mensen zijn opgegroeid.. Ze weten niet beter dan hun geloof en kogels door hoofden schieten. Niet gek toch? Dat ze er geestelijk zo vreemd aan toe zijn? En wat als de samenleving van de mens er heel anders voor stond? En het goede het slechte zou worden? Tja.. Dan zou je waarschijnlijk dezelfde gedachten hebben bij dit stukje tekst, en dat is of verwarring.. Of begrip.



En als je helemaal niks van deze uitkomst begrijpt, blijf dan niet overmoedig. Er kan er maar ééntje het oog zijn. Dit is enkel een quiz.

Nee (71 x uitgekomen)

Jij bent niet ''het oog'', maar dat zegt niet dat je niet zoals het oog kan zijn, of hetzelfde kan denken. Je bent er enkel en alleen niet parallel aan, en maak je geen zorgen. Dat is bijna niemand.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • artinandwritin

    Ik ben het niet, maar ik heb wel (bijna) alle kwaliteiten van het lijstje...

    6 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Zou je me kunnen laten weten als die story echt begonnen is? Ik wil namelijk dol graag een abo nemen

    9 jaar geleden
  • KimTheBest2

    Nee ik ben niet "het oog"
    Wel een leuke quiz! erg veel vragen en uitgebreide antwoorden. Je hebt er duidelijk de moeite voor genomen! xxx

    9 jaar geleden
  • Meride

    Ik ben het NIET:)

    9 jaar geleden
  • OosterEiland

    Ik ben het..
    en het klopt wel dat ik in iedereen het goede wil zien, dat merk ik nog al met ruzies......

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?