Hast du Bieber Fieber?

heb jij de bieber fever? (sorry de vraag was in het duits. Dat begreep je misschien niet. Eigenlijk dacht ik eerst dat het Italiaans was) kom er achter wieweet heb je hem altijd leuk gevonden en ben je een bieber hater. Of je haat hem en het blijkt dat je hem leuk vind.

Mogelijke uitkomsten

de absolute bieber fever (8 x uitgekomen)

Jij hebt het ernstige bieber vierus: bieber fever. Jij bent een absulute fan van hem en vind hem helemaal het einde. Maar verlies niet de realiteit uit het oog. Hij mag dan kunnen zingen en dansen. Maar het is een jongen op deze hele wereld.

alleen fan (9 x uitgekomen)

Jij bent alleen fan van justin. Je bent verstandig en je verliest het sociale leven niet uit het oog. Je brengt gewoon genoeg tijd door met je vrienden zonder al te veel aan hem te denken. Je vrienden vinden je nogsteeds de zelfde leuke meid/jongen. En je hebt er geen problemen mee om even zonder justin aan je hoofd te leven. Jij bent een gewone fan van justin!!!

HATERS (8 x uitgekomen)

Jij haat justin gewoon helemaal: zijn kapsel, zijn stem, zijn dansjes. Kortom alles. Jij hoeft niks van hem te weten en bent blij dat hij in CSI NY is doodgeschoten. En ok je hoeft dan wel geen fan te zijn. Maar haten dat gaat toch wel iets te ver. Ieder heeft zijn eigen smaak. Jij houdt bijvoorbeeld meer van Rihanna.

Justin Bieber? Wie is dat? (1 x uitgekomen)

Als je deze uitkomst krijgt loop je een beetje achter. Justin Bieber is op zijn 15e jaar zanger geworden via youtube. Als je verder iets over hem wilt weten. Kijk je maar op internet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • lilAphrodite

    Ik ben gelukkig alleen fan. En tevens de maker van deze quiz. Ik had het wel echt super erg. Ik weet ook niet meer wat ik in hem zag. Ja ik luister naar zijn muziek. Maar alleen omdat ik mezelf daar in terug kan vinden.

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    hater :P
    beter!!!!!!!!! haha, sorry :P ok, zo erg vind ik hem ook weer niet, maar leuk is wat anders :P
    bieberfever is gewoon een besmettelijke ziekte, waaraan je makkelijk kunt overlijden, dus...
    beter niet hebben :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?