Ben jij fan van Freddie Mercury?

Dit is een test om te kijken of je fan bent van Freddie Mercury. Werkt ook als je hem niet kent. Whut?! 0.o Well enjoy it.

Mogelijke uitkomsten

Ja!!! Freddie is de beste :D (30 x uitgekomen)

Jou uitkomt is: Ja!!! Freddie is de beste :D Jij kent queens hele reportoir (of zoiets) En ben helemaal gek van hem. Je stond/staat still bij zijn dood in 1991. Toen hij op zijn 45e stierf aan AIDS. Hij was een van de beste performers die de wereld ooit zal hebben.

een beetje (1 x uitgekomen)

Ik ken Freddie wel en sommige nummers van hem zijn wel goed. Maar ik ben niet helemaal queen gek ofzo. Hij is wel een goede zanger. Maar op zich niks bijzonders. Jij vind ook dat hij te vroeg is gestorven aan AIDS. Maar je kan er toch niks aan doen. Jij vind dat het zijn eigen stomme schuld is.

Freddie, Freddie, Who the f*ck is Freddie? :O OH MY zo was het niet bedoeld oeps. VERGEEF ME PLEASE?! :'( (3 x uitgekomen)

Okay ik ken hem niet. Maar ik heb de andere uitslagen ook gelezen. AIDS is een ziekte die de wereld moet worden uitgeholpen. Het is niet erg als je hem niet kent. Maar als je het toch wil weten. Vraag dan eens aan je ouders wie Freddie Mercury is. Zij weten het vast wel. En anders zoek je toch gewoon even op google ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • marjorie

    jaaa (:
    hij is een legende _O_

    1 decennium geleden
  • iiLoveTW

    Me uitkomst is ja maar ik heb geen idee wie het is xD
    ik heb ze allemaal gegokt :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?