Zou jij mijn storie ´The Diary` leuk vinden om te lezen.

Dus de vraag is± Zou jij mijn storie `The Diary` leuk vinden om te lezen? Dan heb je: ja of nee. Bij ja probeer ik een samenvatting neertezetten over waar het over gaat. Iedere dag komt er een nieuw hoofdstuk. Behalve op de eerste dag. Vandaag de dag: 5 december 2011 staat deze storie nog niet op de site. Ik zou eerst eens willen kijken hoe deze quiz verloopt. Na vanavond of morgen. Zal ik kijken welke reacties er zijn en welke uitkomsten. Dus een reactie zou van harte welkom zijn. Het hoeft natuurlijk niet als je niet wil.

Mogelijke uitkomsten

Ja (10 x uitgekomen)

Ja het zal je waarschijnlijk wel leuk lijken om deze storie te lezen. Even een samenvatting proberen te maken.

Dit verhaal gaat over een engels jongetje dat nicht is. Hij draagt vaak jurkjes en loopt daar ook wel eens in het openbaar mee rond. Hij houd een dagboek bij en in dat dagboek lees je zo'n beetje alles wat er met hem (Alvey) gebeurd. Hij ziet geesten maar houdt dat voor veel mensen geheim. Ook zijn eigen ouders weten hier niet vanaf. zoiets brengt hem dan ook op een aantal rare vragen. Het verhaal is echt geschreven alsof het een dagboek is. Iedere dag komt er dus een nieuw hoofdstuk uit. Ja na een jaar zijn dat dan ook 365 (366 in een schrikkeljaar) hoofdstukken. Please try to enjoy it. Oh trouwens het hele verhaal is in het engels. Ik heb het verhaal open staan voor alle leeftijden. Aangezien het verschillend kan zijn. Als je het wilt lezen zou ik het vooral doen. Listen to your heart!

Nee (4 x uitgekomen)

Het spijt me maar waarschijnlijk vind je mijn storie niet zo heel leuk. Als je toch de samenvating wil. Zou ik als ik jou was bij de andere uitkomst kijken. I'm sorry. Bedankt dat je deze quiz hebt ingevuld. (ook voor de mensen die ja als uitkomst hebben)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?