Welk Nintendo-Karakter ben jij?

Kom het nu te weten! Welke ben jij? Mario , Link , Peach of misschien wel Ganondorf! Doe nu de Quizz

Mogelijke uitkomsten

Mario (37 x uitgekomen)

Jij bent de rode loodgieter. De broer van Luigi en een van de bekendste gamefiguren ooit! Je springt hoog , houd van Mushrooms en houd van Princess Peach

Luigi (22 x uitgekomen)

Broer(tje) van Mario. Paar eigen games gehad , maar het meeste toch samen opgetrokken met Mario. Jij houd net zoals Mario van Mushrooms , springen en van een Princess. En die princess is : Daisy!

Link (40 x uitgekomen)

Jij bent de Hero of Time. De redder van Hyrule en natuurlijk de perfecte zwaardsman. Jij bent zowat onverslaanbaar met je Triforce of Courage. In je groene tunic , zwaard en elfje ga je de strijd aan met Ganondorf. Niet alleen Ganondorf maar nog veel meer andere Monsters. Je weet waarschijnlijk veel over de game Zelda. Dan kan ik je informeren naar een leuke site : www.zeldaclub.nl. Wordt dan lid op het forum en praat met allemaal nog andere Zelda-freaks.

Zelda (26 x uitgekomen)

Zelda! De prinses van Hyrule. Sterk met haar pijl en boog en Triforce of Courage. Link komt je vaak redden uit de klauwen van Ganondorf. Jij bent Zelda!

Ganondorf (5 x uitgekomen)

The king of Evil : Ganondorf. Je neemt elke keer de prinses Zelda gevangen. In je kasteel waar je orgel speelt voel je je thuis. Heerser van het kwaad. Met je zwaardtechnieken en Triforce of Power ben je een van de moeilijkste eindbazen ooit.

Princess Peach (12 x uitgekomen)

Peach , de princess van Mario. Je wordt ook vaak gevangen genomen door Bowser. Mario komt je dan redden. Maar zelf kan je ook vechten: Met je paraplu sla je iedereen kapot. Maar je blijft een echt meisje dus je blijft beleeft.

Princess Daisy (31 x uitgekomen)

Daisy , de princess van Luigi. Oranje is je lievelingskleur. Ook jij bent sterk met je paraplu. Jij bent een echt meisje

Bowser (10 x uitgekomen)

Een brutale "Dino" die elke keer Princess Peach gevangen neemt. Dan neem je het op tegen Mario. Je krachten zijn sterk. Je schiet vuurballen , je slaat met je klauwen en je hebt een reuze moeilijk kasteel. Jij bent Bowser!

Donkey Kong (21 x uitgekomen)

De aap met de stropdas. Lenig en je houd heel veel van bananen. Als ook maar iemand aan je bananen komt zoek je het hele land af om ze te vinden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?