welke Glee Karakter zou jij kunnen zijn?

wie ben jij uit glee test het hier

Mogelijke uitkomsten

Noah "Puck" Puckerman (9 x uitgekomen)

Puck is goed bevriend met Finn en zit samen met hem in het footballteam. Hij vindt het helemaal niets dat Finn zich aansluit bij Glee Club. Puck voelt zich aangetrokken tot oudere vrouwen.

Tina Cohen-Chang (23 x uitgekomen)

Tina is eigenlijk verlegen, maar omdat zingen en dansen haar passie is, heeft ze zich toch ingeschreven voor Glee Club. Daarvoor moet ze wel haar gestotter overwinnen. Tina joeg mensen altijd van ze weg, maar wil dat als lid van Glee Club niet meer doen. Tina heeft een zwak voor Artie.

Artie Abrams (2 x uitgekomen)

Na een auto-ongeluk raakte Artie verlamd, waardoor hij in een rolstoel zit. Dat weerhoudt hem er niet van om gek te zijn van dansen. Artie vindt Glee Club fantastisch en ziet het als een manier om andere zorgen te vergeten. Dat is ook wel nodig, want Artie is regelmatig het slachtoffer van de pesterijen van zijn medeleerlingen.

Quinn Fabray (28 x uitgekomen)

Quinn is een talentvolle cheerleader en vormt een droomkoppel met Finn. Ze moet dan ook niets hebben van haar rivale Rachel. Een foutje van Quinn schopt zowel haar schoolcarrière als haar privé-leven volledig in de war.

Mercedes Jones (9 x uitgekomen)

Fashionista Mercedes is gek op zingen en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze is er niet van gediend als anderen de aandacht opeisen. Vaak moet ze tegen Rachel opboksen om de leading vocal van de Glee Club te zijn. In het begin voelt ze zich aangetrokken tot Kurt, al snapt ze maar niet waarom dat niet wederzijds is.

Kurt Hummel (29 x uitgekomen)

Kurt heeft gevoel voor stijl en trekt nooit zomaar iets simpels aan. Helaas blijft zijn nette kleding niet altijd gespaard als medeleerlingen hem voor de zoveelste keer in een container gooien. Voor Kurt is meedoen aan Glee Club een manier om zich te uiten, wat hij dan ook vol overgave doet. De moeder van Kurt overleed lang geleden en sindsdien woont hij met zijn vader.

Rachel Berry (19 x uitgekomen)

Rachel is een van de eersten die zich inschrijft voor Glee Club. Als dochter van een homostel is ze nooit iets tekort gekomen. Als klein meisje won ze haar eerste danscompetitie en sindsdien wil ze niets liever dan schitteren op het podium. Op school moet niemand wat van haar hebben, maar dat houdt Rachel niet tegen. Rachel is verliefd op Finn.

Finn Hudson (2 x uitgekomen)

Finn is de populaire quarterback van het schoolfootballteam. Als Will ontdekt dat hij goed kan zingen, loodst hij hem op slinkse wijze de Glee Club binnen. Hij heeft een relatie met de beeldschone cheerleader Quinn, maar krijgt ook al snel gevoelens voor Rachel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Glee1Dfanxx

    quinn(H)

    1 decennium geleden
  • Anahii

    Tinaaaa! :D

    1 decennium geleden
  • Anahii

    Tinaaaa! :D

    1 decennium geleden
  • Anahii

    Tinaaaa! :D

    1 decennium geleden
  • Linkle

    Rachel.
    Ik mag haar niet xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?