Welk paardenras ben jij?

Er zijn zo veel paarden op de wereld! En dan ook nog zo veel rassen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Helaas, zijn niet alle paardenrassen in deze test. Dan ben ik wel ff bezig als ik dat zou doen XD

Anyway, enjoy ^^

Mogelijke uitkomsten

Andalusiër (12 x uitgekomen)

Oftewel, de PRE. Jij bent heel trouw en een moeidig net als de Andalusiër. Heb jij veel vertrouwen in een persoon? Dan ga je er zeker voor door het vuur. Let wel op dat je graag mensen een plezer wilt doen, maar dat soms ten kosten van jou gaat. Zet dus duidelijk je grenzen.

Arabier (4 x uitgekomen)

Net als de Arabier ben je pittig. Jij bent standvastig en gaat niet klakkeloos achter anderen aan. Van jezelf afbijten kan je ook goed. Hou er wel rekening mee dat pittig soms ook zijn nadelen kan hebben.

Shetlander (6 x uitgekomen)

Jij doet wel alsof je luistert naar iemand zijn/haar preek, maar bij jou gaat dat je ene oor in en je andere oor uit. Een grapjas zijn is op jouw lijf geschreven. Veel mensen kunnen goed met je over weg en vinden het dan ook bij jou reuze gezellig, maar let wel op de timing van de grappen en hoe je ze zegt. Voor jou kan het misschien leuk zijn, maar voor de ander hard aankomen.

KWPN (6 x uitgekomen)

Jij bent onwijs lief en zorgzaam net als de KWPN. Natuurlijk kan jij soms zo je buien hebben, maar dara heeft iedereen last van. Voor veel mensen ben jij het luisterent oor en daar mag je trots op zijn. Jouw karakters aard is wel onderdanigheid. Zorg dat mensen niet over je heen gaan lopen.

Criollo (9 x uitgekomen)

Ooit van dit ras gehoord? Net als dit ras ben je ook moedig, maar daar zit wel een beetje een limiet aan. Vindt je iets echt eng, dan doe je het ook echt niet. Aan jou moet soms echt duidelijk verteld worden waar de grenzen zijn en wanner je eroverheen gaat. Laat een ding bij jou toe, dan doe je het de volgende keer weer.

Tinker (16 x uitgekomen)

Jij bent vrij relaxt over van alles en nog wat. 'Het komt wel goed.' is echt een zin dat bij jou past. Soms kan je wel wat meer energie in dingen stoppen die je niet leuk vindt. Helaas moeten die dingen soms ook gebeuren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • NicoleStyles

    criollo klopt wel wat er bij staatxD

    1 decennium geleden
  • RatzLove

    Tinker,
    Klopt wel

    Goede quiz:)

    1 decennium geleden
  • Kiriyama

    Andalusiër :3

    1 decennium geleden
  • Sidyana

    criollo. die kende ik nog niet...

    1 decennium geleden
  • fijota

    Shettie...
    Ik krijg echt altijd een shettie eruit xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?