Wie ben jij uit Supernatural?

Wie ben jij uit de TV-serie Supernatural?
Keuzes uit: Sam, Dean, Castiel, Lucifer, Ruby, Jo of Bobby?
(En het is niet erg als je als meisje een man krijgt hoor :D)

Kudo's welcome!

Mogelijke uitkomsten

Sam Winchester (11 x uitgekomen)

Je bent gevoelig, lief en aardig. Je familie geeft net zoveel om je als jij om je familie geeft. Je hebt helaas wel een duistere kant, maar die probeer je zoveel mogelijk te verdringen. Je bent niet zo goed met relaties, maar de relaties die je hebt zijn lang en goed. Je lijkt het meest op.... Sam Winchester!

Dean Winchester (50 x uitgekomen)

Jij bent Dean Winchester. In jouw leven zijn humor, meisjes (of jongens, ligt eraan voor jou =)), bier, wat goede rockmuziek en familie het allerbelangrijkste. En laten we je auto niet vergeten. Je hebt lef en wil alles uit het leven halen. Maar als het erop aan komt, heb je een klein hart.

Castiel (31 x uitgekomen)

Je bent letterlijk een engel: Castiel, of Cas voor je vrienden. Je vind het sociale leven moeilijk, je snapt mensen niet en je schijnt ook geen emoties te hebben (hoewel je vrienden weten dat ze er diep van binnen wel zijn). Je probeert te doen wat goed is, zelfs als dat tegen je principes in gaat.

Ruby (23 x uitgekomen)

Jij bent de demon Ruby. Je bent sexy en trendy, en deinst niet terug voor gevaar. Je hebt momenten dat je een reddende engel bent, maar soms weet niemand meer of je nou goed of slecht bent. Je bent rebels en kan vreselijk irritant zijn, maar je helpt je vrienden als dat nodig is.

Lucifer (0 x uitgekomen)

Je bent rebels tegen je familie en tegen de wereld. Hoewel iedereen slecht over je denkt, ben je een geweldige prater en als jij dat wilt, kun je zelfs meelijwekkend overkomen. Je wil wraak op hen die je kwaad doen, want je hebt een zwaar verleden.

Jo Harvelle (6 x uitgekomen)

Je zit er dan wel lief en schattig uit, maar je hebt meer in je dan het lijkt. Je bent stoer en kan je hoofd goed boven water houden in een harde wereld. Mensen vinden je erg leuk, maar als je boos word moeten ze absoluut voor je uitkijken. Je bent Jo Harvelle.

Bobby Singer (43 x uitgekomen)

Jij bent Bobby Singer. Voor je vrienden ben je onmisbaar. Je krachtigste wapen is je enorme kennis. Je staat met beide benen op de grond en kan je hoofd koel houden in een noodsituatie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • DDH

    Ruby

    9 jaar geleden
  • Writerofhell

    geloof me ik ben een Sam clone kwa karacter en kwa uiterlijk
    http://greentigergirl.deviantart.com/#/art/Supernatural-Sam-clone-378350402?hf=1

    en ik heb een vier jaar oudere zus dat wat hun hebben met familie is een kopie(bijna) als met ons leven!

    1 decennium geleden
  • Goner

    Ik ben Bobby. Aw yeah, hij is geweldig.

    1 decennium geleden
  • Solavellan

    Bobby lol

    Jammer dat ik dood ben, alhoewel Jim Beaver heeft getweet dat hij terug komt in season 9!!! :p jeej


    We love Supernatural!

    1 decennium geleden
  • TeamFreeWill

    Cas <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?