The One Direction Matchmaker Show

Glimlachend ga je op de stoel zitten, je voelt de felle studiolampen op je gezicht branden. 'En hier bij ons vanavond hebben we [naam]' roept de presentator in de microfoon. 'Aan de hand van drie simpele vragen gaan we jou match bepalen en ga je op date met een van de geweldige bandleden van ONE DIRECTION!' gaat hij verder. Je lacht even en kijkt dan nieuwsgierig opzij. Jammergenoeg kun je niets zien want je bent van de jongens gescheiden door een grote muur. 'Okee, we gaan beginnen. De eerste vraag...' begint de presentator.

De vragen zijn de vragen die de presentator stelt, en de antwoorden zijn de antwoordden die de jongens geven. Kies het antwoord wat je het mooiste vind.

Mogelijke uitkomsten

Louis Tomlinson (254 x uitgekomen)

Zenuwachtig kijk je naar je handen. 'En dan hier de uitslag van jou match!' roept de presentator door de microfoon, Je weet niet op wie je moet hopen. 2 handen verbergen je zicht en je match word naast je neergezet. 'en je match is! LOUIS TOMLINSON!' roept de presentator door de microfoon. Glimlachend kijk je opzij, ergens had je dit al gehoopt. De stralende glimlach van Louis kijkt je aan en hij trekt je mee naar de uitgang waar al een limo op jullie staat te wachten. Je gaat in de limo zitten en bijt even op je lip. Louis zag er erg knap uit in zijn gestreepte shirt, rode chino's en zijn bretels. Voor het eerst opent hij zijn mond 'Well, hello beautiful' zegt hij. Je glimlacht en zegt dan hoi terug. Stiekem had je al een hele poos een celebrity crush op hem en het idee dat je nu op een date ging met hem was best wel raar. Hij ploft naast je neer en trekt de deur dicht. De auto begint te rijden en onderweg praten jullie over van alles en nogwat, je komt er achter dat zijn grapjes echt zo grappig zijn als ze op de filmpjes leken. De auto stopt voor een restaurant en Louis fluistert even wat tegen de chauffeur , die vervolgens uitstapt en de deur achter zich sluit. 'I'd like to eat here, but there's something i'd like to do more' zegt hij, en voor dat je het weet drukt hij zijn lippen op die van jou en duwt hij je dicht tegen zich aan. Even ben je verbaasd maar al snel zoen je hem terug en spelen jullie tongen een spelletje om dominantie. Niet veel later haalt hij zijn lippen weer van die van jou af en kijkt hij je met een gelukzalige glimlach aan. 'Well, shall we now go and have dinner then? beautiful lady?'

Harry Styles (38 x uitgekomen)

'Tromgeroffel graag!' schalt de stem van de presentator door de microfoon. 'En jou match is....... Harry Styles!' roept hij dan, je draait je om en ziet een gedaante met een blazer en krulletjes op je af komen lopen. 'I knew it' fluistert hij in je oor als hij je omhelst en daarna zijn lippen op die van jou drukt, de hele zaal slaakt een luide 'ooh' als jullie midden op het podium staan te zoenen. Heel even haalt hij zijn lippen van die van jou om naar de deur te lopen om je daarna meteen in het eerste schoonmaakhok te duwen en zijn lippen weer op die van jou te drukken. Je word tegen een stelling met schoonmaakmiddelen gedrukt en voelt lippen op je hals en warme handen over je rug. 'I want you' fluistert Harry zachtjes in je oor en hij kijkt je vragend aan. Je bent nog steeds aan het bijkomen van alles wat er net gebeurt is en knikt dan snel. Binnen de kortste keren liggen jullie kleren op de grond en draait Harry zich snel om om een condoom om te doen. 'Ready?' vraagt hij met een hese stem als hij zich weer omdraait en je tegen hem aandrukt. 'Ja' fluister je. In 1 beweging stoot Harry bij je naar binnen en begin dan rustig te stoten, je legt je hoofd in je nek en onderdrukt nog net een kreun. Hij begint steeds sneller te stoten en jullie komen beide tegelijk kreunend klaar. Uitgeteld laat hij zich tegen je aan vallen en drukt een kus in je nek 'Do you want to be my girlfriend?'

Niall Horan (69 x uitgekomen)

'En jou beste uitslag is!' roept de presentator. Je voelt twee warme handen op je schouders en iemand draait je om, je kijkt recht in de ogen van Niall Horan en hij moet je vasthouden wil je niet in elkaar zakken. 'Come' zegt hij als hij je hand pakt en je meeneemt naar de grote deur, weg van de volle zaal en de datingshow. Een bewaker brengt jullie naar de limosine en Niall houd als een echte gentleman de deur voor je open. 'Where are we going?' vraag je als de limo begint te rijden. 'Well, I chose a beautiful place to have a little walk' zegt hij grijnzend. Je knikt maar, daar werd je ook niet echt wijzer van. De limo stopt en Niall stapt snel uit om de deur weer voor je open te houden. Als je naar buiten stapt zie je de ondergaande zon en een verlaten zandstrand. 'Would you come with me please, mylady?' vraagt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt, dankbaar neem je hem aan en samen lopen jullie langs de kustlijn. Halverwege staat een bankje en jullie gaan er op zitten. Niall slaat onopvallend zijn arm om je heen en als je het opmerkt bloost hij. 'Naww. don't blush. I like you' zeg je, waardoor hij nog meer gaat blozen. 'You're sweet' fluistert hij dan. Je grinnikt even en draait je dan naar hem toe. 'Just kiss me you fool' hij glimlacht even en drukt dan zijn zachte lippen op die van jou.

Zayn Malik (266 x uitgekomen)

'En jou uitslag is...' roept de presentator maar de microfoon word ruw uit zijn handen gegrepen en je kijkt verbaasd op als je je uitslag niet hoort. Daar stond Zayn, je kende hem al langer, vanaf de basisschool eigenlijk, maar na de middelbare school waren jullie elkaar uit het oog verloren, je wist wel dat hij in One Direction zat dus het was ook geen verassing om hem hier te zien. '[jou naam], please, forgive me for leaving you at school like that, I should have kept in touch with you.' zegt hij, het is compleet stil in de zaal, iedereen kijkt afwachtend naar jou en Zayn. 'I don't care about who of us five is your match, all I know is that I want to be your match so badly that I need to say this right now. I love you [jou naam], I always did, I just was too stupid to tell you' zijn stem is nu alleen nog maar een fluister, maar toch kan iedereen hem perfect verstaan. Hij drukt de microfoon weer in de handen van de presentator en steekt zijn hand uit naar je. Je pakt zijn hand aan en hij trekt je dicht tegen zich aan. 'Do you love me too?' vraagt hij dan voorzichtig. Als antwoord druk je je lippen op de zijne en je hoort het hele publiek een luide 'Ahw' slaken. Je haalt je lippen weer van de zijne af. 'Yes, I love you too, always did'

Liam Payne (114 x uitgekomen)

Op het moment dat de uitslag van jou matchmaker word aangekondigd gaat het licht in de zaal uit, je hoort iedereen roezemoezen. Ineens gaat er een spot aan en zie je Liam in de spotlight staan.

'I've tried playing it cool
Girl when I'm looking at you
I can't ever be brave
Cause you make my heart race

Shot me out of the sky
You're my kryptonite
You keep me making me weak
Yeah, frozen and can't breathe

Some things gotta give now
Cause I'm dying just to make you see
That I need you here with me now
Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing'


De hele zaal was stil terwijl Liam aan het zingen was, onder het zingen haalde hij zijn blik geen seconden van jou gezicht. Als hij klaar is met zingen barst de hele zaal uit in luid geschreeuw en applaus. Liam loopt naar je toe en drukt zijn lippen op die van jou. Weer luid gejoel en applaus door de hele zaal. 'Let's get out of here' fluistert hij in je oor. Je knikt en samen lopen jullie de zaal uit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (47)

  • XJunaHoranX

    Gaat dat met Harry niet een beetje te snel? Haha leuke quiz trouwens, ik had Ierse cutie Niall

    1 decennium geleden
  • Caramelpopcorn

    Liam is nice, Niall is cute, Zayn is pretty, Louis is funny en Harry is…
    HARRY IS FHGEHDGFHDHFGHGHGHSGRHGFDAKUI
    HSGJHagfsJFWGJKGJKHGUYWGFEJFHKATSGKNAP
    GJHKGSAJKF KKNAAPP
    SEXXYYYY
    GJHSDGHAGSCBHJCNCH BVNJNIUTUCNUVKC

    1 decennium geleden
  • Miesmuizer

    liam is cute, louis is funny, harry is harry, Niall is cute, Zayn is ook cute

    1 decennium geleden
  • amberkishatu

    Zayn,liam is ook leuk snel een vervolg

    1 decennium geleden
  • RenzGarrix

    Louissss (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?